Vlasy. Kdy začaly vašemu dítěti růst?

aniea
24. dub 2021

Kdy vám začaly růst vlasy, dcera 12m a je naprosto plešatá🙈😂

sajul
24. dub 2021

Nevím, kdy začaly růst mě, ale synovi kolem 2r.

mamikry
24. dub 2021

@aniea To má tak někdy příroda smysl pro humor, naši kluci byli od narození vlasatí a v půl roce jsem slyšela snad tisíckrát, jak hezkou máme holčičku. 😀. Ale kamarádka s holčičkou si na první copánek počkala snad do tří a půl, jinak na hlavě měla v roce vlásků méně než Rákosníček.

klokanka31
24. dub 2021

@aniea Moje 11 měsíční má dost vlásků...

yenefer1
24. dub 2021

V roce měla dcera jen pár vlasků (fotka hodně zkresluje, ve skutečnosti těch vlásků měla fakt málo), teď ve dvou a čtvrt už má vlásky krásně dlouhé a husté 😉

cherie24
24. dub 2021

@yenefer1 to je nádhera 😍 moje malá má v roce a půl vlásky docela i dlouhé, ale má takové chmíříčko. Tak to vypadá, že jich moc nemá. Obávám se, že bude mít jemné vlasy po mě 😒 ale tohle byl vždy můj sen.
@aniea já byla plešatá snad do 2 let, moje mamka se těšila jak bude dělat holčičce culíčky a ono nic 😄 ale moje dcerka měla vlásky už od narození a v roce jsem jí střihala i ofinku

palja
25. dub 2021

@aniea mojí dceři začaly růst až ve dvou a půl letech 🙃

bohumilakupkova
25. dub 2021

Dcera měla v roce jen krátké chmýří. Teď ve 2 má vlasy pořád spíš kratší - do culíku jdou jen částečně. Když jsem byla malá, taky jsem byla prý dlouho plešatá.

lv
25. dub 2021

V roce hlavu jak koleno, pak pomalu, i ve 2 letech maličko. Uplna nadhera to zacala byt kolem 5 roku. Vlasy má huste, pevne, kvalitni, hodne..

ejmate
25. dub 2021

@aniea Dceři poporostly až teď nedávno a to jí budou dva roky 😅 Ale pořád žádný vlasáč není. Ještě nejde ani culíček 🤣

ekou
25. dub 2021

@aniea to bude asi individuální, my měli doma vlasáče od začátku :D

aniea
autor
25. dub 2021

@yenefer1 no ty jsou, co bych za takové vlásky dala u starší dcery, té teda začaly růst asi v 10m ale teď ve 3 letech má na rameno a takové chmyricko, vzadu na hlavě je má takový zničeny, krepate.. Nevím po kom to mají, mladší nic neroste a tahle má jen pár vlasů. Doufám že ji to zhoustne někdy 🙈😂

tynka9
25. dub 2021

Kamarádky holcicka je na kluka ještě ve 4 letech. Ty vlásky jí rostou hodně pomalu, nebo se jí třeba udělá čupřina nahoře, ale jinde tolik nepoporostou. Naše dvouletá má teď vlásky po lopatky. Má je jemné, ale culíčky jdou 😉 tohle je fakt individuální a myslím, že hodně hraje roli genetika - té kamarádce taky rostou vlasy dost pomalu, já mám za 2 roky z fakt krátkého mikáda těsně pod uši háro pod lopatky (s jedním stříháním vloni v létě)

konidana
25. dub 2021

@aniea dcerce zacaly rust vlasy kolem 2. Roku. Ve 3 letech jsem to chmyricko vzala strojkem na 12mm. Kolem 6 let ji ve skolce sel miniculicek, ale nakratko byla do 9 let. Driv nemelo smysl nechat vlasy rust. Cca 2x za rok jsem zastrihovala jen konecky. Ja jsem to jako dite mela dost podobne.

zelenaesmolda
25. dub 2021

@aniea
nevim jak souvisi rust mych vlasu s kstici dcery...

aniea
autor
25. dub 2021

@zelenaesmolda no to já taky nevím, to jsem nikde nepsala!

zelenaesmolda
25. dub 2021

@aniea tak si znova precti popisek u diskuze...

aniea
autor
25. dub 2021

@zelenaesmolda booze, já myslela jako u dětí.. Ale uznávám že to zní takhle jaký mají vlasy dospělí..

fyii
26. dub 2021

@aniea v roce temer plesata🙂 tim, ze je blondynka tak obzvlast, ve dvou uz to slo a ted skoro ve trech ma haro na dve hlavy😉, ale ja mam taky vlasu na dve hlavy, husty pevny..

te_reza
26. dub 2021

S vlasama se narodila😂