Milé maminky, poradíte některá obchod (kamenný či e-shop), kde se dá pořídit vkusné a nefádní oblečení pro miminko-chlapečka? Všude je to samá modrá a zelená, případně šedá a vůbec se mi to nelíbí. Chtěla bych pro svého chlapečka něco něžného a roztomilého, třeba v bílé, žluté, červené nebo béžové a bez těch typických klučičích motivů (a la autíčka, pirát, krokodýl apod.). Existuje vůbec něco za rozumné peníze? Občas se plácnu do kapsy a koupím mu něco ze zahraničních e-shopů, ale i tam je to někdy bída. V zimě jsem mu třeba pořídila krásný set v kombinaci bílého bodýčka s tučňákem a červenými tepláčky nebo dupačky ve tvaru medvídka, ale na léto nic podobného nemůžu najít. Nemáte nějaký tip? Už jsem ze všech těch aut a dinosaurů zhnusená...
Přikládám pár fotek pro představu, co mám na mysli.
mám podobný "problém", ale docela se dají koupit next, hm, reserved, něco zara...🙂
ja som zatial kupovala len zakladnu vybavicku po narodeni, ale riesila som ten isty problem... uplne ma uchvatil lidl, mali tam zrovna detske oblecenie bezove a modre, decentne vzory, nakupila som fam toho strasne moc... 🙂
Kiabi
co hM, lindex, next, carters? Ja mam podobny pro lem s holcickou... vsude sama ruzova, trpytky, princezny... proste hnus. Kupuji ji rada bodycka carters, kde tyhle preslazeny motivy nastesti nejsou. tak koukni, jestli pro chlapecky to bude obdobne. Popr. nekdy kupuji ze sekce obleceni pro chlapecky. to by asi slo i u tebe koupit neco bsrevneho ze sekce pro holcicky 😉
nebo jestli ti nevadi ,,Čína,, tak na Wish se daji sehnat pekne kousky (aplikace)
občas asi HM, jinak ale nakupuju hlavně v sekáčích, což můžu taky doporučit🙂 dá se narazit na fakt pěkný věci. jinak je to bída. všude samá modrá modrá modrá, nebo růžová..fakt trapný. já sem navíc alergická na cizojazyčný nápisy a obrázky typu princezna/auto. zvířata mi zas tolik nevaděj, to už bych nemohla koupit vůbec nic:D pro kluky se hodně dělaj proužky, tak to ještě taky jde. ale zase to není originální, no. a úplně nejvíc nesnášim ty licenční věci. nechápu prosstě, proč jsou všude samý star wars a podobný hovadiny, i ve velikostech, kdy děti ty věci, co na sobě nosej, absolutně nemůžou chápat a mít v oblibě, to je ještě přitěžující okolnost, ale jinak mě ty vytáčej i ty princezny elzy a cars věci.. děti jako chodící reklamy...🙂) hnus
Ještě jsem tu neviděla zmíněno F&F (Tesco), Takko, C&a, Lindex - tam se dá najít spousta pěkných neutrálních věcí. I když mně teda nevadí, pokud je na oblečení pro kluka (vkusně!) třeba auto nebo zvířátko, ale nesmí to být takové ty kýčovité obrázky jak z pouti (kterých je bohužel většina).
Ženy, moc všem díky za tipy, je jasný, co budu večer dělat. ;)
@normalnimatka Mně obecně zvířata taky nevadí, ale vadí mi to vypracování ve stylu pro holčičky přeslazená labuť a pro kluka hnusný zelený krokodýl s vyceněnými zuby. Jako pardón, ale co to je?? A pro disney blbůstky mám pochopení od té doby, co jsem zažila holčičku našich známých, co tyhle věci nesnášejí, ale holčička si je přeje, tak je holt nosí. 😀 Když pak vidím děti v podobných věcech, tak už jsem smířlivější, protože vím, že rodiče jsou v tom někdy i nevinně. 😀
@2hanah Tak to poteš pánbůh... 😨 😅
Ja lovim nejvic v Lidlu, pak taky v Pepcu (i kdyz letosni letni kolekce je tragedie), dost taky na Vinted nebo ve vyprodeji v FF. Nechci za obleceni utracet majlant, protoze to syn stejne brzo znici (fleky od jidla, piskoviste), takze Lindexu a HM se vyhybam. Pripada mi to neumerne drahe. Ale koukam na Fleru na Caldero detem a zvazuju, ze koupim aspon jednu prdackou mikinu. Pani sije nadherne veci na deti i dospele, presne podle meho vkusu.
Pak taky neni od veci si neco usit, protoze latky se daji koupit paradni a nestoji to majlant 🙂
Na prodeti.cz se dá taky vybrat - zminované pinokio nebo já kupovala gmini s krtečkem, apod. Syn (3) ted bohužel ujíždí na cars, takže máme i trika s mekvínem :D, aby měl radost
Mam ten samy problém, pro kluky jen sama modrá a modrá a auta a bagr max dino, sileny, ale dobry obleceni mají v lindexu, nextu a ted jsem koupila i v reserved, prikladam foto