Zdravím. Mamky co dáváte mimčům místo vigantolu? Rozhoduju se mezi Puravia Labs- vitamin D3 v olivovém oleji a nebo pak od Jamieson, kapky D3. Co používáte vy? Děkuji moc za tipy 🙏👍😉
Vitashine a starším kvalitní rybí tuk.
a co Vitashine?
Můžu se zeptat, proč to chcete nahrazovat, když je dostupný? Je to léčivý přípravek s deklarovaným účinkem, což ty ostatní nejsou...
Já mám na cestě od genericy... někdo tu dával nějakou tabulku z testů déček a vycházel tam lépe než všude cpaná terezie tak jsem zvědavá.
U syna jsme dávali vigantol s nějak to šlo, ale dcera to vyloženě nedává, tak ač nerada, sáhnu po náhradě.
@marjak do 6 tydnu jsme davali Jamieson a pak uz Biogaia s vitaminem D.
@lenerka1 souhlasím, u nás byl stejný problém, a teď používám Terezii a do týdne po vysazení ( než se vigantol zcela vyplavil z těla ven) bylo po bolení a jak vyměněné miminko a nejsme jediný případ, sestřenice 10mesicni syn taktéž stejný problém
@lamiaaa protože malymu nedělá vůbec dobre na zažívání, stejně jako jsem ho nedavala před osmi lety ani dceři, která po něm trpěla jak pes. Takže ho dávat nebudu. To, ze naši pitomci ve zdravotnictví neumí schválit jiné alternativy, které jinde v EU se běžne používají neznamená, ze je špatně, když je někdo bude dávat. Jako napr. ten Jamieson ;) ten jsem dávala už dceři a super, spis mě zajímalo, jestli někdo používá i jinou alternativu, přeci jen se to za těch osm let mohlo někam posunout.
@uzivatelkapetra já to mám stejně. Nejde o to něco zanedbat, ale ty kolíky jsou strašný. Už před osmi lety to bylo pro dceru peklo. Kouknu na tu alternativu, co uvádíte vy. Dekuju ;)
@marjak dneškem nasazuju Rositu https://www.goodie.cz/p/rosita-extra-panensky-o... 🙂 u nás Vigantol taky způsoboval koliky
Ja dávám dětem Vitashine. Za nás nejlepší přírodní decko 😊
@marjak my dáváme od Terezie vitamín D3
Já dávám terezii, dobre se aplikuje 🙂
Od terezie D3