Video chůvička. Nevíte o nějaké do 4 000 Kč?

dobevacka
6. únor 2020

Ahoj holky, jdu si pro radu ohledně video chůvičky. Měla jsem vyhlédnutou video chůvičku od Motoroly, která přes wifi posílala obraz do mobilu. Mohlo se na ní prijit více mobilů a nemusela se u sebe nosit druhá část chůvičky, měla noční vidění, oznámení zvuku a pohybu atd. Přikládám odkaz.
https://funbaby.cz/wifi-videokamera-mbp85connec...

Bohužel už se tento typ neprodává a já hledám alternativu do 4000 Kč. Nevíte o něčem, prosim? Díky.

laloogrey
6. únor 2020

My vzali starý mobil, nainstalovali aplikaci za 30,-/měsíc Amy Baby Monitor, spárovali starý mobil s tím, který normálně používáme, a máme chůvičku za pár korun 🙂

summer2012
6. únor 2020

@laloogrey ale amy baby nemá noční vidění, ne? My to vyřešili IP kamerou která přenáší obraz přes aplikaci, kterou máme jak oba v mobilu, ale nastalo jede ve starém tabletu...kamera má i noční režim, záznam obrazu...

laloogrey
7. únor 2020

@summer2012 Je možné přes aplikaci ze svého telefonu zapnout přisvícení na monitorujícím telefonu...

katkapavlik
7. únor 2020

@dobevacka ahoj já mám Philips Avent přenosná i kamera na baterie, dávám i do kočárku ,když malý spí venku na zahradě. Za mně super👍

jarmarca
Autor odpověď smazal
Zobraz
dobevacka
autor
7. únor 2020

@jarmarca koukala jsem na ni. Pisou tam, ze pri necekanem pohybu prijde notifikace do telefonu. Jak to funguje? Staci, ze se mimco zacne osivat nebo machat rucickama? Diky za odpověď.

jarmarca
Autor odpověď smazal
Zobraz
makovice88
7. únor 2020
summer2012
7. únor 2020

@laloogrey no jasně, ale to je pak v tom pokoji světlo, ne? Ale při nočním vidění je v pokojíčku tma a já mám na tabletu obraz jak ve dne...já už mám ale děti větší a jednak spí skoro ve tmě a případný zdroj světla by vylezli zkoumat 😉 a kameru používám i ve dne, když si hrajou sami a můžu posouvat obraz a mám přehled o celém pokojíčku...pro malé statické dítě Amy fajn, ale později určitě nepostačí...

summer2012
7. únor 2020

@jarmarca myslím, že máme tu samou...taky máme dvě jednu namontovanou u stropu v pokojíčku, druhou vozíme sebou...a cena tuším kolem 1000,-...a dost teď oceňuji i možnost pustit si záznam a rozsoudit kdo si začal, když se perou, 😀 nebo vyhodnotit vážnost úrazu, který jsem bezprostředně neviděla 😉

kejt29
7. únor 2020

@katkapavlik tuhle pouzivame uz 4 roky a parada

jarmarca
Autor odpověď smazal
Zobraz
dobevacka
autor
7. únor 2020

Moc děkuji všem za doporučení 😊

nupta
15. čer 2020

@katkapavlik
@kejt29 kde jste ji koupili? Já ji nemůžu najít?

kejt29
16. čer 2020

@nupta uz je to stary model, ted je novejsi a zmenili design 😉

kacka1994
Autor odpověď smazal
Zobraz
kacka1994
Autor odpověď smazal
Zobraz
jannin89
23. led 2021

@summer2012 dobrý den, jaký typ chůvičky na wifi máte? Děkuji