Ahoj holky, mate se?
Tak jsem se snad konecne nejak dopracovala k tomu, abych se predstavila a rovnou si prisla pro radu .. 10 minut mozna 15 to tu hledam, jak vam napsat😂
Jmenuji se Hanka, jsem kousek od Opavy, je mi 27 a mam rocniho chlapecka, je moc sikovny. Usina sam ce svem pokojicku uz od ctvrteho mesice, pekne papa, ma 6 zubu, chodi uz za rucicku, akorat nas trapi spani v noci . Pres den super, spi zhruba tri hodky, dve dopo a odpo jednu . Akorat v noci asi tyden uz se mi budi a je vzhuru dve hodiny, nema ani zizen ani hlad, jen si chce hrat 😕 me to docela ubiji.. podle toho v kolik ho dam spat se mi za 5 hodin proste probudi, zacne vyhazovat hracky z postylky, vztekat se. Pak si chce povidat, hrat .. z postylky ho nevytahuju, protoze mu chci ukazat, ze v noci se spinka, pres den se hraje.. uz opravdu nevim co s nim, muzete mi poradit prosim? Budz vdecna za kazdou radu 🙂
Dekujii
Uz me taky napadlo, ale on je ale asi jiny .. kdyz jeste spaval normalne, spal celou noc, ale budil se v 5 rano a tim jsme se spankem skoncili, pak sel spat o pul 9 , protoze mel potrebu to dospat, neudrzel se na nozickach, byl protivny.. vstal v 11 a to je pak prave tezke ho udrzet do 20hod treba 😕
@hankaaa90 Ahoj Hani, zkusila bych ho dávat spát přes den už jen jednou, více utahat a uvidíš, že bude spinkat jako jezulatko.😉Obě děti mi v roce zacly samy instinktivně spát jen jednou..hodně štěstí