My davame tak po 21 h, drive neusne.Nekdo rika ze je to pozde. Jenze mi v 19 koupem a pak krmime tak to vyjde az po 21h.
Jak je to u vas???? 😉
ja davam spat mezi 20 a 20,30, usina taky kolem 21 hod. Koupu mezi 19,30 a 20 hod
Tak my jsme extrem, kdyz jsme prisli z porodnice, tak to bylo v 00.30, casem se to stahlo na 22.30 a ted je to tak v rozmezi 20.30-21.30. Driv to nema vyznam, koupeme kolem 20h.
S prvnim synem to bylo jeste "horsi", tomu vydrzelo usinani kolem 23h hodne dlouho a ted chodi spat tak 21.30-22.00.
Tak mi koupem v půl osmý, v 8 nakojim a většinou do 20,15 spí 🙂
taky me usina mezi 21:00 - 21:30 predtim koupu nakojim a chrni
Mne usíná právě teď. Když byla malá,tak to bylo kolem půlnoci a párkrát i ve dvě ráno. Prostě nemohla zabrat dřív.
podle toho jak spí přes den. většinou je unavený po třech až čtyřech hodinách a většinou to vychází na sedmou hodinu.
My taky koupeme v 19.30,krmení kolem 20.00 a pak vždycky vytuhla,ale tedka poslední měsíc ještě tak hodinu řádí a usníná po 21.00.
koupu v 18h, pak kojime a krmime a do 20h je tuha. Vyjimecne usne az ve 21h. A vubec nezalezi na tom, jak dlouho spala pres den. Vecerni ritual je porad stejny 😵 😵 Mame to uz tak navykly, ze se i nerada nekde zdrzuju dyl, pak je vse posunuty a mala uz je nervozni a unavena a pak ji jde i hur usnout..
my jsme ranní ptáčata, tak chodí spinkat v 19 hod. většinou do hodinky usne...dřív chodil po 21. hodine, ale poslední dva měsíce chce takhle brzo...zkoušeli jsme mu to protáhnout, ale zase si to vrátil po čase zpátky 🙂
To u nás je to asi extrémní 🙂
Koupeme po 22 hodině někdy blíž ke 23 hodině, do půlnoci je nakrmený a spinká 🙂
Zkoušeli jsme dřív, ale vyváděl až do půlnoci, takhle se vždycky pěkně unaví a my můžeme jít spát všichni najednou 🙂 Třeba se to časem zlepší, ale zatím nám tenhle režim celkem vyhovuje 🙂
My chodíme spinkat kolem 19:00-19:30.Od malička jsem jí na to navykala,ať mám chvilku pro sebe večer 😉 Ale za to rána jsou brzká 😀 -kolem 5:30,ale dá se to přežít 😅
tak my koupeme, po 18h, pak je večeře a do postele jdeme po půl 7. Většinou usne už po 7 hodině, ale když odpoledne usne až po 15 hodině, tak vydrží řádit do 20h... dýl ale ne, je asi naprogramovaná, protože s konečnou znělkou TN na Nově usíná jak špalek 😵
market tak to je fakt extrem.. 😕
my koupeme nejpozdeji kole 19 ho pak papá a udindá se v postýlce a usíná kolem 21 hodiny, spise az kdyz uz zacíná byt trosenkou sero, rpotze nám tam valí do pokoje slunicko a nemám ho cim zastínit takze spise proto.. nejpozdeji do 21.30 spinká..
My většinou kolem půl desáté. A koupání nemá na malou žádný vliv. Koupem každý den jinak.
Ono se to asi ruzne meni. Driv Miriamka usinala kolem pul osme, ted kolem pul devate, nekdy me strasi i do pul desate, ale dyl nevydrzi. Koupani ji taky nijak neunavuje.
Když byl úplně malý, tak usínal do půl10-10. Teď už máme zaběhnutý režim, takže kolem osmé koupeme a do devíti spinká.
mezi 20-21hod koupeme, pak kojím a mezi 21-22 usínáme 😉
my to máme přesně jako atreides mezi 20-21h. koupeme, a mezi 21-22 usíná. Dneska mu mlíčko nějak chutnalo, takže dlabal hodinku, tak usíná až teď ve 22:30h.
my to samé,usíná nejčastěji mezi devátou a desátou,dřív jen vyjímečně
Juj, tak to mám proti vám volné večery. Už od šestinedělí přesně v 19 koupeme, pak kojíme a 19:45 ji ukládám do postýlky, ať už bdící či spící. Do 15 minut spí. Vstáváme kolem osmé ráno. 🙂 Ale zato přes den nenaspí skoro nic. 😉
Tý jo holky tak to by mě zabilo, kdyby mi malej usínal až kolem 22-23hod - to už dávno spím - to mi dělal jen ze začátku že usínal až tak pozdě, ale ted naštěstí usíná kolem 19.30hod
Nám usíná pravidelně kolem 19h., budí se na jídlo mezi 4-5h. a pak ještě tak do 8h spíme. Ale přes den si schrupne uz jen tak hodinku maximalne a to kolem poledne.
Tak asi máme zlatý dítě 🙂
Koupeme kolem 1845, do 1930 spí, budí se až kolem 6 ráno (už od svých 3 měsíců), přes den vydrží max. 2 hodiny vzhůru, pak spí, ráno tak 2,5 h., pak kolem poledne asi 1,5 h a odpoledne další 2 siesty. A stejně si připadám unavená 🙂
Ty brdo Gabi, tak to ti fakt zavidim, to musis mit casu pro sebe. 😲 . Ja mam dojem, ze nestihame doma vubec nic, o uklidu, vareni nemluve. Kdyz se clovek stihne osprchovat tak je to na sampano 😀 .Zavidimmmm...
My koupeme asi v 18:30 h, kolem 19. h je kašička na dobrou noc a po kaši uspáváme až do 22:30 h 😀 Někdy se stane, že usne dřív. Třeba v půl deváté, ale za necelou hoďku je vzhůru a straší zase do jedenácti 😝
my koupeme v mezi 18 a 18.15 hod, pak mlíko a kolem 9 hodin už chrupká(vyjímečně usne později až kolem půl 8.).
za začátku to nemělo řádný řád, ale od těch 3 měsíců je to už o dost lepší-večer usíná různě-od 18h-20:30 už se točí na bok-to ho vždycky uklidní, zavře oči a spí, nebo dává ručičky nad hlavičku-do spací polohy, trochu si zakňourá, brouká pak zavře oči a sám spí-teď už je to zlatý dítě-ale bývaly časy,kdy jsme s ním musely klátit jak s ořechem 😖 jinak neusnul.K´éž by tak mohly ty miminka být v bříšku ještě o 3 měsíce déle-pak by nebyly ty počáteční trable. 😀
my kupeme o 19h,potom niekedy tak o 20h zaspi max na15-20 min.potom je hore az do desiatej niekedy az 22.30 a vstavamr o 7,7.30 ako kedy
ahojky,my koupeme okolo 19:00, pak matláme a oblíkáme pyžamko a pak papá mlíčko,než si odkrkne a tak,tak kolem 19:40 ho dávám do postýlky a obvykle do 15 minut usne
mělo tam být váš kojenec