V kočárku řve, bude líp?

atei
10. říj 2017

Zdravím všechny.
Syn byl cca do 3,5 měsíců v kočárku spokojený, pak to šlo hodně z kopce, hned jak byl do korby položený, tak se začal vztekat.
Zkoušela jsem ho tam dávat, když byl vyspany nebo když byl naopak unavený, aby se tam prospal. Z deseti pokusů řval 8x, ale opravdu hystericky. Zkoušela jsem polní cesty i asfaltku. Cca dva týdny jsem ho nosila v nosítku, to šlo, problém je, že ho nosím i dopoledne při práci, kdy většinou usne a odpoledne při dalším nošení mě už bolí záda.
O víkendu jsem tedy vytáhla sportak (bude mít 6m), aby koukal, vše v pořádku, tak jsem byla ráda, že je spokojený. Jenže dnes zase řev hned, jak jsem ho tam položila. Jsem v koncích, opravdu ho nemůžu pořád nosit.
Bude líp nebo se s tím mám smířit a počítat s řevem?

syrinxka
10. říj 2017

Já jsem měla taky řvoucí miminko :D pomohl až sporťák, ale také ne hned. Nepamatuju si to už přesně, kolem 8-9.měsíce asi. Čím víc malou zajímalo okolí tím líp, většinou ale i tak v něm zvládala max. hodinku. A když už usnula venku, tak ji budila jakákoli změna - teplo, hluk nebo když jsem přestala jezdit. Zkoušela jsem ji více obléct, méně obléct, víc unavit, méně unavit, prostě všechno ale kočárek byl stejně mezi těmi méně oblíbenými činnostmi. Takže vám moc nepomůžu, ale časem bude určitě líp 🙂

andyinka
10. říj 2017

Měla jsem to stejně, trvalo to taky cca od těch 4 měsíců asi do 9, prostě jsem vozila pod kočárem nosítko a jak začal řvát, tak hold šup s ním do nosítka. Když jsem pak viděla, že už usíná, tak jsem ho dávala zpět do kočárku a to pak už většinou v klidu usnul. Teď na studený podzim a zimu doporučuju aspoň zateplovací kapsu, ať je vám oběma teplo 🙂 A na doma si pořiďte šátek a noste ho na zádech, mě to teda vyhovovalo víc než na břichu, lépe se pracovalo a bylo to i pohodlnější. Bát se není čeho 🙂 (V nosítku se na záda doporučuje, až když je dítě sedí, lozí)

evee24
10. říj 2017

Taky stejne. A trvalo to asi 8-10 měsíc. Už přesne nevím. Jezdila sem jen 20 minut kolem domu než ji to přestalo bavit a jecela. Od 3 měsíců neexistovalo spat v kočáru. Takže spí doma a az je vyspana hned jdeme ven. S dobrou náladou sem ukazovala věci. Ale jinak nositko a nositko a jinak řev. A dneska jezdí ve sporťáku v pohodě a kouká kolem sebe a bez jekot. Už i manžel se přestal bát ji vozit. Takže jedina rada je zkoušet a vydržet. Nelámala bych to přes koleno.

leki
11. říj 2017

Ja pisi holky, u nas se to zlomilo sportakem kolem 8-9 mesice. Predtim jsem ho vozit nemohla, krom uplne ze zacatku. I lidi po me koukali, ze co jsem tomu miminu udelala, ze tak vriska. Des..