Ahoj holky,
muzete mi dat prosim tip, v cem uchovavate umele mleko? Koupili jsme Hipp, ale je to jen sacek v papirove krabici. Neprijde mi to prakticke. Mivali jsme Nutrilon, ten mel fajn dozu a vse sle udelat jednou rukou.
Mate nejakou “takovou” sikovnou dozu?
Dekuju za radu
Taky přesypávám do dózy jiného UM...
@monina1210 jej to me nenapadlo, myslela
jsem ze je na 1 pouziti- tedy papirova a nepujde umyt. Jdu se mrknout
Tak koukam ze vevnitr je takova “alobalova”. Vymyvate to? Nebo jen vytirate? A mleko uplne presypavate a nebo vlozite i v sacku??
Omlouvam se za natvrdle dotazy, ale jsem s UM uplny zacatecnik
Ja mam plechovku po kafi
Dávám Sunar do dózy z ikei mohu ji pravidelně mít než ty alobalove
Mám dozu od HIPPu, je super. Vevnitř plastová a lze krásně umýt. Myslím, že DM drogerie ji má teď k balení pokračovacích mlíček zdarma
Mám z Pepca plechovou větší dozu a paráda 🙂
Jo a nepresypavam, jen vložím pytlík - když jedeme na návštěvu, vydám sáček, dám klip a je to... Malá je na UM už přes rok...
Já jen přesypávám, nevymývám, snažím se ale do mlíka nešahat, jen přes odměrku. Po nadávkování hned zavírám.
@bru_cka ahoj, ja napred taky presypavala do dozy od Nutrilonu, ale po chvili mi to prislo uz "nehygienicke", tak jsem v Kauflandu koupila tuto sklenici, kterou vzdy po dobrani UM vymyju a mam hned lepsi pocit 🙂 Rovnez taky z toho duvodu, ze mam deti po roce a obe jsou od 3m na UM a uz to bylo pro me matouci, ktere je od +12m a ktere do 6m. A tak jeden mel sklenici se zlutym vickem a druhy s hnedym 🙂
A neschovali jste si ji? My přesypáváme do dózy od Beby..