V čem dát spát?

15. pro 2021

Ahoj holky, jdu si pro radu. Náš prcek od narození nesnáší, když je v něčem zabalený a nabalený. Ponožky sundá po chvíli a punčochy nemůže mít, to je řev dokud je neserve. A teď k otázce. Spát dávám v overalku bez ťapek či pyžamu. Jakmile usne, přikreju. V ložnici máme 20 stupňů. Jenže nad ránem je vykopaný, přikrývku smuchlanou pod tělem, teplé prostěradlo vykonané. A tak vesele spí se zadečkem do nebe. Jenže ráno je úplně studený a teď jen po ránu kýchá. Teplý overal nepřipadá v úvahu. Řval jak tur, nejraději by byl jen v plíně. Vadí moc, že je po ránu studený, může z toho být nemocný a co s tím. Budou mu dva.

areh
15. pro 2021

Mě takhle spí 15m. Už jsem rezignovala. Kdyby mu byla zima, zůstane přikrytý. Několikrát se mi stalo, že jsem ho přikryla a on se vzbudil a to už fakt ne. Dala bych mu třeba overalky, aby měl přikrytý záda a hold si zvyknout, že spí nepřikrytý 🤷🏼‍♀️

konidana
15. pro 2021

20st. Na noc je dost. To nevadi ze je odkopany. Chladne koncetiny take nevadi. My doma mame a vzdy meli na noc 15 az 18. Deti se moc neodk9pavyly ale někdy taky. Mely na noc body a overal.

emillyhk
15. pro 2021

Máme něco podobného. Syn (10m) spí teď přes zimu v body s dlouhým rukávem a na tom bavlněný overal. Ponožky si většinou svléká až ráno. Má vlastní pokojíček, tak mu topíme na 20° (v ložnici máme chladněji). Přikrývám občas, když má třeba rýmu. Ale je to boj s větrnými mlýny - přikryju a za půl hodiny je zase odkopaný. Některé děti to tak mají 🤷‍♀️

jana_zofie
15. pro 2021

Tenky overal bez tapek. Ponozky chce, pri usinani si je ale vzdycky sunda. Prikryt se nenecha. Uz to davno neresim

jjasmina
15. pro 2021

@areh přesně

zuzekk
15. pro 2021

Koupila jsem merino pyžamo, v celku alá overal, protože se mu vykasava i vršek pyžama až nahoru, měl studená i záda, břicho. Bude ho nosit celou zimu, protože jakmile neleží se mnou pod jednou peřinou, okamžitě se vyhrabe. Ve vašem věku jsem ještě zkoušela spacák =pytel, ale moc úspěch neměl. A taky spacák normálně spacák, chvíli dobrý, ale pak se budil zlostí, že se nemůže vyhrabat.

radkazenklava
15. pro 2021

Máme spaci pytel s nohavicemi , syn pod tím má pyžamko. Deku má taky,ale vždy je do 10 minut po usnuti odkopany...

jako_mala_holka
15. pro 2021

Už to neřeším, smířila jsem se s tím, že holt není po mně 😁 taky spí v pyžamu bez tapek a často se odkopava, přes den spí jen v tričku s dlouhým rukávem a plence, ale to většinou zakrytá vydrží, případně spím s ní, tak to je v pohodě... V ložnici máme taky kolem 20st

sirinfirst
15. pro 2021

Úplně v pohodě

lenatko91
15. pro 2021

Co spací pytel na to pyžamo? Klidně tenký bavlněný. Malá je taky odkopávač, takže co se začala soukat ven ze zavinovačky, dostala pytel

katerina_j
16. pro 2021

Já jsem prý byla úplně stejná, nikdy jsem nebyla zabalená, hlavně bez ponožek. A vydrželo mi to do dnes 😄 neumím si představit, že půjdu spát v ponozkach nebo pod peřinu, zásadně spávám na ní 🤣 je na nás s manželem asi vtipnej pohled- on je zas uplnej Eskymák 🤣