Ahoj prosím o váš názor 🙂.
Jedeme na noc k babičce (je to jen na jednu noc) malý má 5 týdnů. Máme cestovní postýlku je dost velká a máme ji rozloženou v obývacím pokoji jako druhou postel když má manžel noční a malý tam odpoledne spí (dno je pevné a má tam ještě deku-takže snad dostatečně pohodlné) ale nechce se mi kvůli jedné noci ji vláčet a skládat a rozkládat .
Co myslíte vydrží jednu noc v kočárku? (popř. kdyby nechtěl spát tak si ho vezmu k sobě. )
Jak by jste to řešili vy? Spal by v kočárku nebo by jste tahali cestovní postýlku?
Děkuji
Cest. postýlku jsme nikdy neměli. Malé mimino spí s matkou. Taky jsme jeli na místo s dost omezeným prostorem a kapacitou, takže jsem brala kočár, mimino tam usnulo, spalo, časně ráno se probralo, vzala jsem ho k prsu, dospalo tam a já to do rána na tý jedný úzký posteli přežila, i když jsem už moc nespala, aby nespadlo. Jedna noc v kočárku mu rozhodně neublíží. Plus jestli je možnost, že bude spát s Tebou, bude spát jistě dobře i tak. Postýlku vidím jako zbytečnou. (já jinak nevozila ani kočár ani nic, spí prostě se mnou.)
V pěti týdnech se pohodlně vyspinká v kočárku 😀
🙂 spinkalo by se mnou nebo v kočárku, ještě je maličký, v kočárku má místa habaděj 🙂
Doma i jinde spávala se mnou. V kočáře se mi to po celou noc fakt nezdá.
Spalo by se mnou v posteli. Anebo v kočárku, když bych ho brala s sebou, ale nevím, tam spávaly děti přes den, max. 3h, celou noc mi to přijde divný. Postýlku kvůli jedné noci bych netahala.
malá až do půl roku spávala u babičky v korbičce kočárku (máme velkou korbičku) nevidím v tom žádný problém, obzvlášť když jde jen o jednu noc...
všem moc děkuji. korbičku máme velkou. 🙂. my ho nechceme učit spát s námi, ale občas (spíše k ránu) s námi spinká až do 9 🙂
děcka když byli malý tak spávali taky sem tam v korbičce od kočárku u babičky
mě syn jako malej párkrát usnul v létě na grilování nebo pozdnější procházce tak tuho, že jsem taky pak vzala do ložnice korbu a spal v ní, takže výjimečně se podle nic nestane 😉 on tedy nebyl kontaktní, takže s námi spát nechtěl. dcera je jiná. u babičky jsme spali jen jednou a spala mezi námi v posteli, nemělo smysl řešit jiné spaní, stejně by tam spala do půlnoci a pak s námi 😅
@ladyhacek postýlku bych kvůli jedné noci netahala a nechala spát v korbě od kočáru, 5ti týdenní mimčo je malinké a má tam dost místa, výjimečně se nic nestane. Já bych třeba k sobě do postele přes noc mimčo nevzala.
Mě se kolikrát stalo že jsme byly venku na procházce a nesla jsem jí spící i s korbou do ložnice kde spala třeba i dvě hoďky po návratu domů.
Ja kdyz absolvovala take takovou navstevu (maly mel 2,5 mesice), take spal v kocarku. Trosku jsem se toho bala, ale spinkal stejne jako doma v postylce. I monitor dechu jsem si tam pridelala,abych ja spala klidne 😉
Kldině bych nechala spát v kočárku. Ale naše malá by tam asi nespala, takže bych si jí vzala k sobě. 🙂
Taky bych postylku netahala kdyz je tak malinkej. Svou pulrocni uz bych do korby nedala, v noci se otaci a spi hlavne na brisku
Všem děkuji spal v kočárku 🙂 a i dlouho 🙂. K ránu zase u me - ranni krmeni v posteli a pak spánek s maminkou
Vzala bych k sobě do postele.