Ahoj, můj 8mi měsíční chlapeček mi začal dopoledne spát někdy i 3 hodiny v kuse... (ne každý den). Navečer pak třeba další 2,5 hodiny v kuse. V noci taky dobře spí. Je to normální?? Prostě mi přes den někdy naspí i přes 5 hodin..
Co by jsme jine za to dali.... pokud spi v noci j tak bych to neresila....
Nase mala je taky spac 🙂 buďte rada 🙂
Děkuju 🙂 Tonik je právě taky hrozně pohodový usměvavý a šťastný miminko 🙂 takže máme doma asi poklad 😀
@marluci jo a jinak deti se v spanku uci, ukladaji informace. Kdyz citi potrebu spinkat at spinka. Nekdy dite kdyz ma malo jidla, piti spankem setri energii, nektere hlady, zizni rve.
Hlavnr klid a nozky nahoru 🙂
Delate si vrasky zbytecne
@marluci to mate poklad 🙂 nam to taky rikaji, ani nezabreci, sama si hraje, papa i pije krasne. Hold u druheho to stesti asi mit nebudeme, uvidim 🙂 uzivame si ted.
Syn v tomhle veku taky spal 4-5 hodin denne. Je to zlaticko a pohodovost se ho stale drzi (16m) a jsme radi😘😉. Budme radi,ze mame takove deti, kdyz maminky pisi jaky maji problemy s detmi tak si to nedokazu predstavit ze bych to dala🙂
Závist 🙂. Jestli si dobře pamatuji tak syn to tak měl dlouho spal 3x za den po 30 minutách ( občas až 1h) a v noci co 3h po tom pátým měsíci to bylo asi 2x za noc.
@marluci ja mam holcicku, 7m a 4 dny, pres den spi dohromady 5-6 hod v etapach 1,5-2. A v noci v tahu bez piti, jidla od 21-9-takze 12 hodin a je to normalni, zdrave, stastne, nebrecici a usmevave miminko. Bud za to rada. Je normalnu, nehledejte problem kde neni 🙂