Uspávání v postýlce - začátky

martinatd
25. črc 2021

Ahojte, měla bych dotaz. Maly 4M byl zvyklý na uspavani na rukách a poté, jelikož se po položení hned budil, spaní u prsa. Vydržel mil většinou min.hodinu. Od včerejška ho učim spinkat samotného v postýlce, jde nám to zatím hezky téměř bez pláče. Uspavani ale zabere tu hodinku, po usnuti strjne musim ještě 15-20 minut čekat u něj ,protože ho budi tiky a za těch 20 minut se mi stejně vzbudí.... chtěla jsem ho naučit takhle protože už je moc těžký a 1-2 hodiny,několikrát denně s nim ležet už nešlo, nic jsem nemohla, neudělala apod.. ale když mi teď pospi jen 20 minut a strjne u něj musim stát tak to mi taky moc nepomohlo. Mate některá zkušenost? Myslíte že je to jen tím že se učí být v postýlce a usínat sám a ustáli se to ? Nebo si mám s tímto novým systémem zvyknout že mi déle jak 20 minut nepospi... zavinovani nemá smysl, u neusnul by, zvlášť když sebou před spaním tak mává a trošku se vzteka..😏děkuji

jjasmina
25. črc 2021

@martinatd mě malá spala v intervalu 30-60 min do 14 měsíců.-nepomohlo jidlo, společné spani, spaní sama, od kojení přenos do postýlky, takže za mě zbylo jen vydržet