Uspávání v nosítku. Pokládáte pak do postele?

15. pro 2024

Maminky, když uspite mimco v nositku, pokladate do postele? A za jak dlouho a jak aby se nevzbudilo? 😅🤦‍♀️ ja radeji porad stojim a čekám až se vyspi..naštěstí si da vetsinou jen 30 minut..mám jeste jedno dite a když není ve školce je to náročné..neni totiž moc samostatne a u TV dlouho nevydrží. Dekuji za tipy 🙏

luhana
15. pro 2024

Ano, někdy uspávám dcerku v nosítku. Jakmile zavře oči, počkám pár minut a pokladám do postýlky. Ale ona je klidné povahy. Se starším synem to tak jednoduché nebylo. Toho jsem musela v tom nosítku mít, dokud se neprobudil. Nešel totiž odložit, byl hned vzhůru. Takže záleží i na povaze dítka 😄

cilkat
15. pro 2024

Syn šel odložit v intervalu zhruba mezi pátou a dvacátou minutou spánku, jinak ho to vzbudila. A stejěn odložený spal půl hodiny, v šátku dvě hoďky, takže jsem odkládala fakt velmi málo kdy. Ale obyvkel dobře toleroval to, ež jsem si s navázaným šatkem kecla do pololehu do křesla, což je o dost milosrdnější varianta pro záda, než klasický stoj.

cherie24
16. pro 2024

Mladší jsem odkládala, starší ne. Starší se vzbudila pokaždé. Spala jen v šátku, náručí, se mnou v posteli nebo jedoucím kočáru. Jakmile se kočár zastavil nebo jsem se já pokusila vzdálit, měla okamžitý detektor na to. Mladší byla v tomhle milionová, poznala jsem na ní, když už opravdu tvrdě spinkala a pak jsem jí normálně odložila i s tím šátkem do postýlky.