Ahojte, často se mi ted stává se synem 6M, že mi to blbe vyjde a uspavani vychází na 17h.. Syn vydrží ty 2h max pak je unavený,, ale i když jde po 2h spát..trvá mu zhruba 20 minut než usne a da si vždy skoro jen 30 minut.. Jde mi o to, jestli by jste taky uspavali v 17:00 s tím že v pul 6 vám usne cca a spalo by do 18h a pak až vecerka.. Nebo by jste mimco protahli do 18h? Myslím si že tak velké mimco je hloupost jeste v 17h uspavat... Jak jste to meli vy? Uspavam jak je je unavený,, nechci nijak moc zasahovat... Dekuji
Před večerkou nechávám dostatečně dlouhé bdělé okno, takže ne, už bych neuspávala. Někdy se stane, že to dceři blbě vychází a holt jí to trochu natáhnu a snažím se jí zabavit, aby vydržela do večerky. Ale dcera má večerku cca ve 20:00, takže poslední spánek má maximálně do pěti (ideálně o něco dříve). Ale už je jí 9 měsíců.
V 6měsících miminka se vše plně točilo kolem něj...takže jak potřebovalo, tak i usínalo nebo jsem uspávala....
Mam dceru 6m taky a často se nám stává ze nám taky vyjde uspávání kolem 5 a večerku má v 7, já ji teda ještě spávat dám, protože kdyz ji přetáhnu tak mi ta noc pak prijde horsi
Vsak to je uplne jedno. Udelej si to jak to vyhovuje mimcu a tobe. I kdyby bylo mimino vzhuru do pulnoci. Vzdyt se vyspi i pres den.