Ahoj maminky , při přechodu z MM na UM malou trápilo neskutečně bříško , to bylo v cca 3tydnech. Tak se uklidnila jen má míči nebo při chůzi ..Teď má malinká dva měsíce a bříško už je ok 🙂 ( probiotika a přišly jsme na značku mléka která nám vyhovuje ) jenže nám zůstalo uspavani na balone , zlepšuje se to . Není to tak moc jak predtim , jen když ji polozim tak se vzbudí do 5 minut .. v náruči mi vydrží spát i 4 hodiny , jen sedím s mám ji v náruči , vím ze “ si za to mužů sama” jen už to je náročné na čas . Večer po koupani dam mléko , pustím šum a malá usne sama v postýlce .. nějaké tipy nebo zkušenosti ??? V nositku mi ještě pláče ... děkuji a hezky den
Nebudi ji rucicky? Me fungovala SwaddleMe zavinovacka. Zavinout, pustit bily sum, kojit a usnula.. Misto kojeni muzes zkusit dudlik. Nebo nositko.. Taky si tam trochu zabrekla a pak zabrala.
Skus hacku.
Pri uspavani na balona si dej bacha at si to tim sama nepohnojis spodek. Po tehotenstvi je vse povolenejsi a ma se zpevnovat, ale hopsanim na mici prave ze docilujes opaku. (tuhle chybu udelala u prvniho ditka znama porodni asistentka, tak nas varovala 🙂.
To ze se mala probudi do 5 min po polozeni je tim, ze i ve spanku rozpozna, ze usnula "jinde" (= v naruci). URcite bych zkusila investovat ten cas a davat ji spinkat do postylky/ Vasi postele/ gauc a byt sni a nez usne ale uz ji nikam nepokladat. Vyzkousela jsem to taky u syna a bylo to pak jednodussi... i kdyz to chvilku trvalo 🙂, nez si zvykl spinkat v postylce. Drzela jsem ho za ruku az mi div neupadla.
Hodne stesti
@ondruchovat ahoj ja u mladšího poustela šum i ve dne, dvouletak se trasl na dobu, kdy ten uřvaný bracha usne a budeme si spolu hrát, tak bud jsem ho uspala ve vaku a pak odepnula a opatrně dala do postýlky okolo něj kojící polštář, aby ho nerušil velký prostor kolem a nebo dala do postýlky a pustila šum, většinou to zabralo.
@andys jenže v postýlce se mi strašně rozerve, ze nechce ani dudlík .... brecet ji nenechavam
Hacka?