Ahoj maminky jak uspavate večer vaše miminka? U nás se stále usína u prsa nebo v kočárku jen párkrát se nám stalo ze usnula sama. Má to někdo taky tak ? 🌸
@titina12 mám stejně starého syna 😊chodí spinkat mezi 17-19 hod jak kdy,vždy když vidím že už je unavený tak odnesu do ložnice do postýlky,pustím projektor s noční oblohou dám pusu a odcházím😁většinou je do minuty už tuhý 😃♥️
Někdy u prsa, občas se stane, že neusne, tak pokládám do postýlky, pustím králíka zazu a kolotoč, pusu a odcházím. Chvili si povídá a za chvíli usne.
@titina12 Ja se obavam ze jsem si na sebe upletla bič….malicke je 5 mesicu a chodi spat pravidelne mezi 19-20 vzdy po koupeli a usina mi uz kdyz ji a totalne vytuhne po par minutach v naruci….maximalne staci pohoupat a je to. Bojim se ze mi sama nebude chtit usnout az bude vetsi, ale ja ji ani nestihnu dat do postylky a je ve snach….
@andreacantu ja tak uspavam 6m v naruci. U denniho spánku i večerního. Usina tak do 2-5 min max a zatim mi to vubec nevadi. Usina u me spokojene a je to moc hezke. Uvidime jak zo hude dal,zatím nemam v planu ji davat usínat do postylky 🙂
@30bar taky se toho tuleni odmitam vzdat 😀 uvidime jak to bude treba v 15 kilech abychom nemely ruce u kolem 😀
@titina12 Jestli si správně pamatuju tak v tomto věku jsem malou uspávala ježděním kočárku v obýváku 😊 ale bylo to jen období, pak usínala ještě na x způsobů 😃
U prsa mi děti usínaly do dvou let, kdy jsem je odstavila. S tatínkem, když jsem nebyla po ruce, umělý usnout u čtení pohádky tak od roku a půl. Sami usínají (přečtu pohádku a jdu) tak od 4 let.
@andreacantu Nebojte, netrvá to věčně. My v náručí uspávali první i druhou, nebo v nosítku, po 14 měsících věku jim to přestalo vyhovovat. Třetí jako jediná usíná při kojení.
V půl roce dcera usínala u prsa, případně prso+šátek. Budou jí dva a doteď neusne sama, ale stačí prso 😄