Ahoj maminky,
Chtela jsem se optat, maji vase deticky nejaky specificky styl usinani?
Mam mesicni holcicku a od malicka je usinani tak na půl hodiny, ona se ruzne krouti, jakoby si, odkaslava, přesahuje plinu pres hlavu, pak ji zase nechce, pak chce dudlika, pak ho vyplyvne, za chvili opet rev, ze ho chce zpátky. Jakoby se skrabe po tváři a jezdi si ručičkou po hlave a je hrozne vztekla, mame obcas problemy s krkanim, tak, se bojim aby si blbe neodkrkla a nevracelo se ji to zpet
Mate nekdo zkusenosti nebo figle, co delate se svymi miminky? Dekuji 😊
@deniss88 ahoj, přesně tohle dělá malá také už od narození, usínání je proces průměrně na půl hodiny, někdy je to kratší doba někdy delší 😉 jsou jí 4. měsíce
Jinak když je takhle maličká tak zkus zavinout aby se nebudila těma ručičkama, pokud jí to nebude vadit.. naše to tedy bohužel nesnášela
Od prichodu z porodnice jedeme stejne. Vykoupu, nakrmim, polozim do postylky, zapinam sumiciho medvidla My Hummy a odchazim. Je mu 9m a jeste nikdy jsem neuspavala. Prpste si chvilku povida a pak usne. Kdyz zaknoura prijdu, pohladim, dam dudlik a zas jdu.
Pres den ale sam neusne nikdy, to uspavam, ale jak je.po koupeli a zapnu medvidla vi ze je to ten nocni spanek a usina sam. Doporucuju ho kudy chodim.
Je mi jasny ze ne na vsechny deti bude fungovat ale myslim.si ze diky nemu jasne rozeznava ten nocni a denni spanek.
Kdyz jsem ho chvalila u doktorky ze usina sam rekla mi to nechvalte jeho, pochvalte sebe, je to vase zasluha.😁
Ahoj žádný fígle Teda nemáme. Od narození usíná sám. Jak odpoledne tak večer. Večer je to 19:00koupani hygiena papání a do 20:00 spinká. Položím do postýlky dám pusinku řeknu dobrou a odejdu. Malej za chvíli usne.
Dceři jsem "svázala " látkovou Olinou a pak ještě zavinovačka....poradili mi to v porodnici
Syn usne leda u kojení. Nebo v kočárku/autě.