Mám takový zvláštní dotaz. Dnes jsem dávala kakat svého dvouletého syna v parku. Sice je to lesopark, ale i tak mi přišlo divné nechat hovínko na místě v křoví a tak jsem ho vyhodila do koše. Psí hovínka se mají uklízet, tak mi příjde logické uklízet i ta dětská. Zajímá mě, jak to dělají ostatní. V lese bych to asi neřešila, ale v parku, kde jsou koše, mi to přijde logické, co myslíte vy?
No jasně. Ono takové dětské hovínko rozšlápnuté na botě není o nic vábnější než hovínko psí.
no, kdyby k tomu došlo, samozřejmě bych to uklidila.
já si neumím představit to neuklidit... Fuj... Popravdě jsem dlouho nosila v tašce s dětma pleny a když to na ně přišlo, tak jsem je nechala vykakat se na plenu a pak jsem jí vyhodila. Nechat jakýkoliv hovínko v parku nebo i lesoparku mi přijde jako naprosto nepřípustný...
Taky uklizim. Prijde mi, ze maminkam to prijde normalni sebrat a hodit do kose. Bohuzel dost pejskarum prijde normalni to tam nechat. Jdou a delaji jakoby nic
Stejně tak to děláme i my...Máme psa a vadí mi když to někdo jiný neuklidí po psovi...Teď nedávno se nám to stalo i u lesa a udělali jsme to stejně...I náš syn (5 1/2 roku) ví, že se po psovi uklízí a nosí s sebou sáčky...a pak se diví, že to ostatní neuklízí a řádně si pustí pusu na špacír před takovými lidmi 😉
Dám pod dítě vlhčený ubrousek, pak zabalím, vyhodím. Nenechala bych to tam. Nedávno jsem měla rozhovor se dvěma puberťákama z baráku a přísahám, že jak to příště po tom svém psovi zase neuklidí, zuju jim boty a obalím jim je v tom!
Stalo se to holkám párkrát, že musely kakat venku a uklidila jsem to. Přislo by mi divný to tam nechat.
Uklidila bych uplně samozřejmě, po mně, po dětech, po psovi, ale lidi to nedělají, byli jsme na dovolený v Krkonoších a celá frekventovaná cesta na Luční boudu lemována lidskými výkaly, takže jsme psa museli mít na krátko,protože je to prase a jak něco takového zmerčí, tak je neodvolatelná ☹
@petrasipkova1 cestu lemovanou výkaly jsem ještě neviděla, ale strašně mě štvou poházený toaletní papíry, nebo ubrousky po lese a kolem cest v přírodě 😠 Když už se někdo potřebuje utřít, tak ať si ten papírek i odnese.
Stalo se mi to jen asi 2X a vzdy jsem uklidila a udělala bych to znovu. Naštěstí má dcera ranní vyprazdňování už delší dobunaprosto zmaknute takže resit nemusím. Po psovi taky uklízím. Sáčky mam po kapsách neustále takže ani s dětskými hodinkám problém nebyl 😀
A o to více me dokáže naštvat když se mi do něčeho neuklizeneho podaří šlápnout ☹
V parku bych určitě uklidila a kdo to neuklidí je prostě čuník! Měla jsem tu možnost vidět jednu maminku na větším dětském hřišti!! nechala dítě vykadit a neuklidila to!! I jsme ji nabízely kapesníky nebo kousek od hřiště byly psí pytlíky!! Prostě ignorace. Takové jednání přímo nesnáším!
Děkuji za příspěvky. Nám se to stalo dvakrát a přišlo mi, že na mě jiné mamky tak divně koukají, tak jsem se chtěla jen ujistit, že nejsem jediná🙂
@lunderin Nám se tohle stalo zrovna minulý týden. Synek prostě musel, tak se vykakal v parku na travičku. Nosím všude vlhčené ubrousky, takže jsem to zabalila a vyhodila do koše. Stalo se nám to poprvé, ale nenapadlo by mě to tam nechat. Pro příště vezmu i sáček. Nikdo na nás naštěstí divně nekoukal, pár maminek tam bylo a nikdo nic nekomentoval.
Uklízím úplně všude. V lese aspoň zakrýt jehličím, zahrabat... Není nic horšího než místo podoubáků najít podpapíráky 😠 A vlhčené brousky je kapitola sama pro sebe. Ty se totiž narozdíl od normálního papíru nerozloží, ale to asi plno lidem vůbec nedochází.
Mám dvě velké čoklata. Když jdem na procházku, v pytli nosím půl kila hoven. Až nebude malá kadit do plín, seberu i to její. To už mě nezabije. 😅
My taky uklízíme, páč máme psa a pytlíku dost 🙂
pokud jsme vyloženě v lese na prochajdě - tak neuklízím ani po dětech a psech ... jinak uklízím jak po dětech tak i psech ... ani do jedno není příjemné na botech 🙂
V lese neuklízím, v parku a podobně ano.