Uklízíte venku hovínka po dětech?

lunderin
22. črc 2016

Mám takový zvláštní dotaz. Dnes jsem dávala kakat svého dvouletého syna v parku. Sice je to lesopark, ale i tak mi přišlo divné nechat hovínko na místě v křoví a tak jsem ho vyhodila do koše. Psí hovínka se mají uklízet, tak mi příjde logické uklízet i ta dětská. Zajímá mě, jak to dělají ostatní. V lese bych to asi neřešila, ale v parku, kde jsou koše, mi to přijde logické, co myslíte vy?

frantiska85
22. črc 2016

V lese neuklízím, v parku a podobně ano.

jamia
22. črc 2016

No jasně. Ono takové dětské hovínko rozšlápnuté na botě není o nic vábnější než hovínko psí.

lv
22. črc 2016

no, kdyby k tomu došlo, samozřejmě bych to uklidila.

anetka1701
22. črc 2016

já si neumím představit to neuklidit... Fuj... Popravdě jsem dlouho nosila v tašce s dětma pleny a když to na ně přišlo, tak jsem je nechala vykakat se na plenu a pak jsem jí vyhodila. Nechat jakýkoliv hovínko v parku nebo i lesoparku mi přijde jako naprosto nepřípustný...

mejan
22. črc 2016

Taky uklizim. Prijde mi, ze maminkam to prijde normalni sebrat a hodit do kose. Bohuzel dost pejskarum prijde normalni to tam nechat. Jdou a delaji jakoby nic

lavazza
22. črc 2016

Stejně tak to děláme i my...Máme psa a vadí mi když to někdo jiný neuklidí po psovi...Teď nedávno se nám to stalo i u lesa a udělali jsme to stejně...I náš syn (5 1/2 roku) ví, že se po psovi uklízí a nosí s sebou sáčky...a pak se diví, že to ostatní neuklízí a řádně si pustí pusu na špacír před takovými lidmi 😉

eva118
22. črc 2016

Dám pod dítě vlhčený ubrousek, pak zabalím, vyhodím. Nenechala bych to tam. Nedávno jsem měla rozhovor se dvěma puberťákama z baráku a přísahám, že jak to příště po tom svém psovi zase neuklidí, zuju jim boty a obalím jim je v tom!

tulikiss
22. črc 2016

@eva118 to nechce obalit jim v tom boty ale nechat je do toho slapnout holou nohou 😀 😀

betelgeuzz
22. črc 2016

Stalo se to holkám párkrát, že musely kakat venku a uklidila jsem to. Přislo by mi divný to tam nechat.

petrasipkova1
22. črc 2016

Uklidila bych uplně samozřejmě, po mně, po dětech, po psovi, ale lidi to nedělají, byli jsme na dovolený v Krkonoších a celá frekventovaná cesta na Luční boudu lemována lidskými výkaly, takže jsme psa museli mít na krátko,protože je to prase a jak něco takového zmerčí, tak je neodvolatelná ☹

betelgeuzz
22. črc 2016

@petrasipkova1 cestu lemovanou výkaly jsem ještě neviděla, ale strašně mě štvou poházený toaletní papíry, nebo ubrousky po lese a kolem cest v přírodě 😠 Když už se někdo potřebuje utřít, tak ať si ten papírek i odnese.

yerry
22. črc 2016

Stalo se mi to jen asi 2X a vzdy jsem uklidila a udělala bych to znovu. Naštěstí má dcera ranní vyprazdňování už delší dobunaprosto zmaknute takže resit nemusím. Po psovi taky uklízím. Sáčky mam po kapsách neustále takže ani s dětskými hodinkám problém nebyl 😀
A o to více me dokáže naštvat když se mi do něčeho neuklizeneho podaří šlápnout ☹

janci84
22. črc 2016

V parku bych určitě uklidila a kdo to neuklidí je prostě čuník! Měla jsem tu možnost vidět jednu maminku na větším dětském hřišti!! nechala dítě vykadit a neuklidila to!! I jsme ji nabízely kapesníky nebo kousek od hřiště byly psí pytlíky!! Prostě ignorace. Takové jednání přímo nesnáším!

lunderin
autor
22. črc 2016

Děkuji za příspěvky. Nám se to stalo dvakrát a přišlo mi, že na mě jiné mamky tak divně koukají, tak jsem se chtěla jen ujistit, že nejsem jediná🙂

horsiee
22. črc 2016

@lunderin myslím,
že uklízet by to měli všichni rodiče i pejskaři. U nás to zatím nehrozí prckovi je 6 měsíců, ale známá (zkušená matka tři dětí ) sebou nosí dva tři psí pytlíky, je u toho taková papírová ,,lopatka,, a pak pytlík zneškodní v nejbližším koši.

naomi6
24. črc 2016

@lunderin Nám se tohle stalo zrovna minulý týden. Synek prostě musel, tak se vykakal v parku na travičku. Nosím všude vlhčené ubrousky, takže jsem to zabalila a vyhodila do koše. Stalo se nám to poprvé, ale nenapadlo by mě to tam nechat. Pro příště vezmu i sáček. Nikdo na nás naštěstí divně nekoukal, pár maminek tam bylo a nikdo nic nekomentoval.

konidana
24. črc 2016

Uklízím úplně všude. V lese aspoň zakrýt jehličím, zahrabat... Není nic horšího než místo podoubáků najít podpapíráky 😠 A vlhčené brousky je kapitola sama pro sebe. Ty se totiž narozdíl od normálního papíru nerozloží, ale to asi plno lidem vůbec nedochází.

veraga
27. črc 2016

Mám dvě velké čoklata. Když jdem na procházku, v pytli nosím půl kila hoven. Až nebude malá kadit do plín, seberu i to její. To už mě nezabije. 😅

biscuit
27. črc 2016

My taky uklízíme, páč máme psa a pytlíku dost 🙂

glimmer
27. črc 2016

pokud jsme vyloženě v lese na prochajdě - tak neuklízím ani po dětech a psech ... jinak uklízím jak po dětech tak i psech ... ani do jedno není příjemné na botech 🙂