Učíme pít z hrnku. Máte tip?

30. říj 2024

Ahojky, malému bude 7 měsíců a pomalu se snažim ho učit na B.Box hrnek s pítkem..
Je skvělý, že neteče… ale on tu vodu nabere do pusinky a vyteče mu to vše ven, takže flaška sice neteče, ale je celý mokrý z toho.
Nechci mu úplně nutně cpát klasickou savičku, tu máme na UM.
Takto ale nevypije skoro nic tímhle způsobem

palja
30. říj 2024

Já jsem holky učila pít z normálního hrnku a naučily se to velmi rychle. Dávala jsem jim klasický plastový hrnek do vany, tam bylo jedno, jestli se něco vylije. A po roce už pily z hrnku sami.
Žádné ty lepší netekoucí hrnky jsme nikdy neměli.

autor
30. říj 2024

Mě jde hlavně o to aby něco vypil… musí toho za den vypít poměrně hodně a někdy dá víc někdy míň. Ale přece jen ještě nesedí a tak se nás hrnek ve vaně netýká. Od kdy jste děti takto učili?

palja
30. říj 2024

Holky měly od 4 měsíců tenhle hrnek. A pily z něj sami, když ležely. Jen jsem ho přidržela. Když nesedí, tak nedávate obyčejný hrnek do ruky a můžete z něj dát jen napít, pomoct zapít nějaké jídlo.
Jinak ten hrnek, o kterém píšete v úvodu jsem koupila taky, byla na něj reklama, ale všude to jen teklo kolem, tak taky hned letěl do koše.
https://www.kupplenky.cz/kojenecke-lahve/nuk-fc...

petulkadodo
30. říj 2024

A proč mu nedat vodu z lahvičky na umělé mléko? Vadí to něčemu? Pokud ještě nesedí, tak nemá hrnek smysl. Syn mi cokoli jiného než lahev s dudlíkem dřív než v roce nevzal.

junomcgaff
31. říj 2024

Je úplně v pohodě mu dát lahvičku na um se savičkou. Vždyť je ještě maličký. Až začne sedět, koupila bych mu normální plastový hrneček. 30x se polije a pak na to přijde :D