Úbytek váhy. Co si o tom myslíte?

pavlaasi
21. říj 2021

Zdravim vas maminy, chtěla jsem se zeptat na vas nazor. Maly ma 9 měsíců. Rostou mu zoubky, už jich má 6 🙂. Teď se začal hodně hýbat, najednou během jednoho týdne začal lozit po 4 dopredu( do te doby se plazil jen do zadu 😄) a stoupat si na kolena v postýlce.
Ted uz tak měsíc nic nepribral a ted během posledního týdne shodil na váze 100g. Ted ma 10,1 kg. Porodní váhu měl 4 kila. Děkuji za odpovědi

nikjean
21. říj 2021

A jaká je teda otázka? Tu si zapomněla položit. Názor na co?

pavlaasi
autor
21. říj 2021

@nikjean jestli mám hned letět k doktorovi a nebo je to normální. 🙂

fouskovi
21. říj 2021

@pavlaasi v klidu to není nic hrozného

lenka421
21. říj 2021

@pavlaasi Taky bych nepanikarila, resila jsem v tomto veku se starsi dcerou a pamatuju si že doktorka rikala, ze se v tomto veku ta vahova krivka detem zplostuje.

cuuza
21. říj 2021

100g je jedno vyčuraní, to muže být za chvíli jinak. Jakmile se rozpohybuji, tak se ten váhové růst hodně zbrzdi, jinak by měli ve dvou letech 20 kg a to fakt nechceš 😂

nat
21. říj 2021

@pavlaasi nas syn ted za posledni 2 mesice shodil 500 g,a doktorka rikala,ze jak uz chodi okolo nabytku leze a proste se hybe a do toho mu lezou zubky,ze je to pochopitelné, že to může být ☺️Takze ja bych se vubec nestresovala...

pavlaasi
autor
21. říj 2021

@nat on právě měl vždycky takový menší starostensky pupík s ten už nemá. 😔

fouskovi
21. říj 2021

@pavlaasi víc se hýbe můžou růst zoubky to není tak hrozný úbytek

jjasmina
21. říj 2021

@pavlaasi malá měla 4kg při narození a 10kgv 1,5r.Ale já doma vůbec nevazim teda. Jí normálně

nat
21. říj 2021

@pavlaasi tak asi jak ma pohyb tak rychleji spaluje,ale ten ubytek neni tak velky a,aby jste se bala 🥰