Tuhá až tvrdá stolice, miminko 10 měsíců. Máte zkušenost se švest. a jablečnou šťávou?

lori1097
2. dub 2023

Dobrý den, malý má měsíc problémy se stolicí, je den kdy není a pak když to přijde tak tlačí tak, až začne brečet, už 2x jsem musela s vyprázdněním pomoci, příkrmy máme běžně stejné a nikdy problém nebyl, UM používáme Bebu optipro pouze ráno a před spaním, podáváme svestkovou šťávu a jablecnou ale žádný výsledek, máte některá zkušenost s těmito produkty?

journals
2. dub 2023

Kupte probiotika a bude to dobrý 👍🏻

lvl16
2. dub 2023

To je u prcků, kteří jsou v procesu přecházení na tuhou stravu celkem normální ;). Zkuste probiotika, jak radí journals. Fajn je BioGaia.

lori1097
autor
2. dub 2023

Děkuji za rady

mysh_me
2. dub 2023

Taky u nas byl tenhle problem a krome te stavy jsem davala i susene svestky, pokrajene na male kousky treba do kase nebo jogurtu (nejdriv jsem je zalila horkou vodou aby zmekly). Taky davat vic ovoce, presnidavek, syrove zeleniny. Prislo mi to lepsi nez nejake umele pripravky (nekde jsem cetla ze vlaknina samostatna se detem do roka davat vubec nema, ze to udela v zazivani nejakou paseku)

lori1097
autor
2. dub 2023

@mysh_me dobře vyzkoušíme

andreacantu
3. dub 2023

@lori1097 Biogaia je fajn. Taky jsme si prosli tuzsim obdobim….zabirala hruskova kapsicka vice pit vodu nebo detsky caj. Cely den jsem nabizela a nabizela a ona pila a pila a pomohlo.

michaelkaa_007
4. kvě 2023

@lori1097 Měli jsme u malé podobný problém. Zkusili jsme Bebacare Fibre a během pár dní bylo po problému.

veru181
4. kvě 2023

U nás pomáhal kromě výše zmíněného heřmánkový čaj a doktorka doporučovala taky ovesnou kaši.