Ahoj holky, prosím o radu, dnes jsem se trošku vyděsila, když se malej vykakal. Našla jsem mu ve stoličce trošku takovýho hnědýho hlenu a trošičku krve, byla to opravdu jen trochu - dohromady by to nedalo ani kapku, ale byla tam. Byli jsme s Adamem v úterý na očkování hexou a včera měl zvýšenou teplotu, takže jsem mu dala dva čípky Nurofenu s odstupem po 6ti hodinách, dnes už teplotu nemá. Nikdy jsem u něho nic takového neobjevila 😕 , takže mě to docela zarazilo, ale trošku to přikládám tomu očkování a zvýšené teplotě. Myslíte, že to může být tím. Pokud by se to objevilo znovu, tak samozřejmě pojedu k dětské, jen jsem chtěla vědět, jestli s tím některá nemáte zkušenosti. Díky moc 😉 .
ahoj, z očkování ne, to si nemyslím, ale hlen a krev je známkou podráždění střeva, nebo alergie na bílkovinukravského mléka. Každopádně pokud to bude jen krátce a jednou, nic se neděje, i podráždění konečníku je možný, neboj.
Jen pokud se to objevovalo dál, zajdi za mudrou.
Já tě nechci rozhodně plašit, ale určitě bych to nepodceňovala. Malá měla asi ve 2 měsících trochu krve ve stolici, tak jsem to řekla naší DR. a ta mě s ní okamžitě poslala do nemocnice. Byly jsme tam 2 dny na sledování a měla novorozeneckou krvácivost!!!! Radši zajdi k dr.
my jsme jednou meli kapicku krve-cesrtvy cerveny, ne natraveny kdyz malej tlacil hodne tuhyho hovnajse..bylo mu tak cca 4mesice...pak jsem to sledovala a nic, takze asi jen podrazedny zadecek...ale za zavolani mudre nic nedas 😉
My měli krev ve stolici když měla malá střevní virozu, nebylo ji moc jen taková tečka. Mě to vyděsilo,tak jsem hned volala mudře a řekli mi, že je to z toho že má podrážděný střívka. Být tebou radši bych to konzultovala, za zeptání nic nedáš a budeš určitě klidnější 😉
ahoj, naše malá v kojeneckém věku měla také občas drobnou stopu krve ve stolici, byli jsem na vyšetření, našli ji akorát drobnou trhlinku v konečníku, kterou jsme pak mazali dubovou kůrou...ale dělali nám i test na alergii na BKM, protože takto se ta alergie může projevovat...pokud to bude i nadále, poraď se s dr...
Ahoj, maly mal krv vtedy, ked sa nevedel vykakat. Ale skor si myslim, ze to mohlo byt z tych cipkov 🙂