Třes nožičky. Má někdo stejnou zkušenost?

veritanas
13. lis 2020

Ahojky, mám otázku.. máme dva měsíce a malé se občas třese nožička. Prostě vibruje. Trvá to jenom pár vteřin, když ji chytnu hned to přejde. V klidu se u toho směje a kouká na mě. K doktorce teď nemůžeme, manžel přitáhl korónu a jsme v karanténě. Tak potřebuju trochu uklidnit. Měl to někdo tak?

jane46
13. lis 2020

Nas starsi to taky mel. Dr. o tom vedela, nejak se to jmenuje, byl v poradku. Preslo to samo.

corinzia
13. lis 2020

@veritanas Synovi se třásla ručička. Byl předčasně narozený, měl vyšší svalové napětí. Chodili jsme na neurologii a cvičili vojtu. Jinak vše v pohodě.

dagikk
14. lis 2020

Taky jsme měli u druhé dcery, třásla se jí nožička, mudr.jsem se i tom zmínila,říkala že některé děti to tak mívají, odeznělo to

janule1940
14. lis 2020

Meli jsme taky,syn hraničně donoseny,MUDr doporučila vyšší dávky hořčíku (ale dobre vstrebatelneho-bisglycinat,malat atd.) pro mě -syn dostal přes mlicko ode mě.do 3 měsíce to odeznelo.

moonulka
14. lis 2020

Mohl by to být novorozenecký třes, do 3 měsíců by to mělo odeznít, není to nic závažného. Dcera klepala bradou, jako by jí byla zima a opravdu to ve 3 měsících přešlo 😉

olik1979
20. kvě 2022

Změna barvy stolice u miminka