Ahoj holky mám prosbu resim dilema mám doma dva kluky 3 roky a 1,5 a toužím po holčičce. Starší jde už letos do školky a příští rok by šel i druhy a já bych chtěla zkusit třetí kdyby vyšla holčička byla bych šťastná jako blecha. Chtěla bych aby se narodila až by byli kluci ve školce. Ale resim jestli do toho jít. Za kluky bych dychala ale ta holčička mi prostě chybí a já se bojím co by to se mnou udělalo kdyby to byl třetí kluk. Asi bych se s tím časem smirila. Neprošel si tím někdo? já prostě nevím jestli do toho jít nebo ne. Poraďte? Dekuju
Těžko říct, jestli do toho jit.Jako za mě-pokud bych mela finance, prostredky a chlapa, který by treti dítko chtel, tak bych do toho sla.
Také mám dva kluky (11 měsíců a 5 let) a naprosto tě chápu 🙂 U druhého dítěte jsem si hrozně moc přála holčičku... Kluky miluju strašně moc, ale vím, že ta holčička mi bude chybět 🙂
Na jednu stranu si říkám, že 3 děti v dnešní době, nevím, zda bychom to zvládli... Manžel je jedináček, takže ten o třetím dítěti nechce zatím ani slyšet... Uvidíme časem 🙂
Chápu... Mně se kluk narodil v únoru 2014 a za dva měsíce se mi narodí zase kluk... Holčičku jsem si moc přála a byla jsem přesvědčená, že to jinak nemůže být, cítila jsem holčičku a vůbec. Babské testy a čáry máry ukazovaly holku, všechny ty kalendáře na odhad pohlaví také... Navíc jsem na potvrzení čekala až do 20tt.. Dloooouhý to bylo... Mno a vida, všechno to byly kecy v kleci, kluk jako buk 🙂
Upřímně jsem byla zklamaná, mohu rodit jen císařem a i z dalších důvodu jsem víc jak dvě děti nechtěla (a to nehrají roli peníze)
Teď už jsem samozřejmě ráda, že budu mít dva rošťáky a že se spolu snad vyblbnou, ale i tu holčičku bych ráda, ale nevím, jestli to někdy budu znovu riskovat, taky už nejsem nejmladší (34 letos) a manžel se bojí, že skončíme s Klabzubovou jedenáctkou 😀
Bohužel nijak nepomůžu, jsem vlastně od Tebe o krok pozadu, jen jsem chtěla projevit empatii... 🙂
Moje tchýně porodila tři děti. Respektive prvního mého manžela, pak 7 let na to dalšího kluka a po roce se jim podařila holčina. Záleží na tom, jaká spermie se uchytí. Každopádně šance je 50 na 50. Jestli případného třetího klučinu nebudeš nenávidět či nějako proklínat, že to měla být holka, tak bych to zkusila....ale je třeba si promyslet ještě další technický záležitosti - jestli bude mít třetí dítko prostor k životu - tím myslím, prostor na spaní, jestli se vám vejde do auta - místo pro třetí autosedačku...atd. Jinak mně se podařil klučina po umělku a jsem moc ráda a rozhodně jsem pohlaví miminka neupřednostňovala a u dalších prcků, pokud se zadaří - mi to také bude jedno 🙂 je to zázrak a úžasná událost! Je pravda, že kluci jsou nároční a raubíři...je také pravda, že bych chtěla okusit výchovu holčičky, ale jak říkám, jsem šťastná za to, co je a co případně bude 😉 Pokud chceš tři děti a budou ti tvůj život vyplňovat a nebude ti vadit, že se to třetí narodí možná jako kluk - JDI DO TOHO! třebas osud poštěstí a vyjde holčička! Držím palce!
Já bych třetí miminko chtěla, ale manžel už nechce slyšet. Tentokrát by mi bylo fuk co to bude, protože mám kluka i holku, ale mít dva kluky, tak bych měla asi stejné pocity co ty ... jiné maminy jistě řeknou, že řešíme blbosti, že nejdůležitější je zdraví dítěte. Je to sice fakt, ale stejně ( teda podle mě ) chce každá žena holčičku 🙂 moje kamarádka má dvě holky a toužila po klukovi. Třetí měla být taky holčička a narodil se jim kluk 🙂 manžel i ona plakali na porodním sále dojetím
Neznám tě a nebudu radit, ale já bych do třetího šla 🙂 ať je to kluk či holka ... a budu tí přát ať to výjde a je to vaše princezna
Kamarádka od dětstv í snila o holčičce a má doma 4 kluky☹. Druhá taky moc chtěla holčičku a má doma 3 kluky. Je to zvláštní, že někde se to prostě nepovede z tolika pokusů.-(. Jinak dobra knížka na tohle téma je Dcera na přání.
Mám dvě holky a moc si přejeme třetí. Brala bych kluka, ale když to bude zase slečna, tak se svět nezboří :D Já si říkám že bych to vzala jedním vrzem - hračky, oblečení, sportovní potřeby mám vše holčičí, tak by s případnou třetí nebylo moc investic navíc a navíc by si vyhráli všechny tři mnohem líp, než kdyby byl nejmladší kluk... Ale stejně bych brala chlapečka, co si budeme povídat :o)
Já myslím, že i tak bys byla štastná, že máš zdravé miminko. Zkus si zvyknout na tu variantu, že to bude stejně kluk a bud na to budeš připravená a nehne to s tebou, nebo to bude holka a budeš příjemně překvapená. 😉
Také mám dva kluky a třetí dítko v bříško ale to nevíme co to bude Já chtěla dva kluky a to me vyšlo toto mimi co je v brisku je nadplan a Já sem zatím přesvědčena ze nechci vědět co to bude deti chtěJI kluka prý dalšího do party a manza by chtěl holku ale myslí si ze to bude kluk 😉 😀
Jinak když jsem zpetne koukala na rúzné tabulky výpočty ať podle krve nebo čínský nebo podle břicha čáry na břiše atd. tak me to u děti nevyšlo proste toto je věc co se nedá ovlivnit a je to 50 na 50 😉
Můj taťka je ze 6ti kluků - taky prý tehdy babička toužila po holčičce a nakonec měla plnej barák chlapů 🙂 Ale zajímavé je, že její sestra to měla naopak - první se jí teda podařil kluk, ale potom po sobě 5 holčiček 🙂 My máme kluka a když jsme ho čekali, tak mně bylo úplně jedno co to bude, ale přítel chtěl víc holčičku, protože z prvního manželství už jednoho kluka měl. Pokud budeme mít někdy druhé, tak mi to asi taky bude jedno - holčičku bych asi chtěla jen kvůli příteli, ale kvůli synovi zase spíš kluka - bylo by to praktičtější.
Ahoj, já čekám své první miminko. Nejsem nejmladší, dlouho jsem si počkala na vytoužené mimčo. Veškeré příznaky dle pověr mi vychází na holku. Spoustu lidí si typuje, že určitě čekám holku. Dle zmíněného testu krve, indiánské metody atd. mi všude vyšla holčička. Opak je pravdou. Čekám chlapečka. Jelikož je to moje první miminko, opravdu u mne pohlaví nerozhoduje, chtěla bych mít pár. Ještě časem holčičku. A jsem docela i ráda, že by měla staršího bráchu, což jsem si já sama v dětství vždy přála. Ale můj přítel už jedno dítě má (kluk, 7 let) a když jsem mu oznámila pohlaví, byl zklamaný. Já už teď své miminko moc miluji a ani si už neumím představit, že bych teď čekala holčičku. Bylo mi ale hrozně moc líto reakce mého přítele. Tam jsem cítila takové to zklamání, což jsem docela dost dlouho vstřebávala a vlastně ještě pořád vstřebávám. A to mělo i více lidí v okolí (příbuzní) stejnou reakci, že chtěli, abych měla holčičku, že jsou holky lepší atd. ☹ Připadá mi to nefér vůči tomu miminku a je mi to líto, že už teď k němu mají takový postoj ...
No to máš teda těžké dilema 😉 .Když do toho nepůjdeš, tak to stejně z hlavy nevyženeš a budeš po holčičce toužit. Když do toho půjdeš a bude to kluk, tak co uděláš? Necháš ho v porodnici? Asi tě to bude mrzet, podle toho jak o tom smýšlíš už teď, ale určitě jen chvíli, než si to v hlavě srovnáš a pochopíš, že to tak má být. No a ta poslední varianta je, že to bude holčička 🙂 .Tak hodně štěstí 🙂 .
Jsem stejný případ. Mám dva kluky a holčičku bych taky brala, ale třetí dítě na 90% nebude - manžel nechce a ani já nejsem přesvědčená, že bychom třetí mimčo psychicky, fyzicky i finančně ustály. Možná za 5,6 let, až budou kluci větší. Ale kdybychom se přeci jen rozhodli pro třeťátko, tak to chci mít v hlavě srovnané a být přesvědčená, že mi pohlaví bude jedno....
Já vás chápu, sama mám dvě holčičky a když jsme uvažovali o třetím, říkali jsme si, že chceme holku, manžel mi řekl, že jedině holku 🙂 A já se bojím, že by to byl kluk...tak radši do toho nejdeme. Ale teda to zlehčuji, u nás je to i kvůli bydlení. No a vy? musíte si fakt představit co by bylo kdyby to byl kluk... a dle toho se pak rozhodnout. Každopádně držím palce na holčičku 😉
Taky doporučuju knihu Dcera na přání od Kateřiny Janouchové.
Ta kniha Dcera na přání je super. Až u ní jsem pochopila, proč hlavní hrdinka až urputně toužila po holčičce. JInak mě u prvního dítěte to bylo naprosto jedno, co to bude, byla jsem ráda, že jsem vůbec otěhotněla 😒 U druhého v podstatě taky, po předchozím zamklém těhotenství jsem byla ráda, že se zadařilo. Ale v důsledku jsem fakt ráda, že mám dvě holky, a to hlavně kvůli jejich věk. rozdílu 🙂
Úplně ti rozumím... nám se teď narodil druhej kluk, pohlaví jsme do porodu nevěděli. Moc jsem si přála holčičku, vždycky jsem chtěla mít páreček, a hlavně jsem chtěla s dvěmi dětmi skončit... Kluky mám od sebe dva a čtvrt roku, to druhé těhu ale už nebylo s malým dítětem jednoduchý a porod taky nic moc, takže jsem si řekla, jestli třetí dítě, tak benjaminka, určitě ne zase za dva roky... ráda bych šla chvilku do práce a pak se uvidí. Je pravda, že bez tý holčičky prostě nejsem "naplněna", ale taky mám strach, že by to nevyšlo ani do třetice ;( Svoje děti miluju, za nic na světě bych je nevyměnila, ale... Bohužel, pohlaví se ovlivnit nedá.
Já mám dvojčata kluky a také jsem si přála moc holčičku. Když jsem zjistila, že je to kluk, nejprve jsem byla trochu zklamaná, ale když mi dr. řekla, že je v pořádku, bylo to pro mě mnohem důležitější než pohlaví. To zklamání bylo opravdu jen ten první moment, pak jsem se na něj těšila stejně, jako kdyby to byla holčička. Mám 3 kluky a miluji je všechny stejně a že nemám holčičku nijak neřeším.
Myslim, ze podstatne je, jestli chcete tri deti, ne jakeho budou pohlavi. Vetsina paru chce v rodine sice mix, ale ve chvili, kdy dojdes k pevnemu rozhodnuti, ze 3. ano, bude Ti nakonec pohlavi ditete jedno. 🙂
tak ja mam taky kamaradku, co chtela odjakziva holcicku (ze pry klukum nerozumi) a ma 4 krasne kluky (jA osobne si myslim, ze ji je vesmir poslal, aby se s nimi naucila porozumet!§) - ja a jeji nejlepsi den jsou Velikonoce - ma den jen pro sebe, hahaha.
ja osobne mam prvniho syna-nevedeli jsem co to bude-a zklamana jsem ani nebyla, i kdyz holku jsem si prala, druha se nam narodila dcera a musim rict, ze jsem rada, fakt je to jine - nemuzu se na ni vynadivat 🙂)) ale miluju oba!!! strasne bych si prala jeste jedno miminko a prekvapive bych si radeji prala kluka .-)))
Pokud chceš mít třetí dítko ,,jen" kvůli tomu, že to bude holčička a s případným chlapečkem by ses musela smiřovat, nešla bych do toho. Takovéhle odmítání pohlaví pak může mít vliv na psychiku dítěte...
Tak já mám kluky dva a teď navzdory všemu, včetně toho že u manžela v rodině chlapi neumí dělat holčičky,čekáme světě div se-malou princeznu. 🙂 důležitý bylo se smířit s tou variantou,že to může být opět kluk. Takže když jsem neplánovaně 10mesicu od porodu syna otěhotněla, hned jsem měla Filípka a sen o holčičce sem odsunula,abych se netrapila. 🙂 když pak doktor řekl,že Filípek nemá pindika ale pipinku,obrazila mě husina a s manželem jsme oba poplakali. 🙂 nehazte flintu do žita,je to 50/50. Držím palečky.
Tak ja si nemuzu pomoc ale nedokážu pochopit, ze by se někdo musel "smirovat" s tim, ze ma kluka ale tak asi jsem jiná
Tak ono je podle mě důležité rozhodnutí - jít do třetího dítěte ne? A pohlaví neovlivníš...leda si hlídat styk před a po ovulaci - ale to stejně není na 100%. A když by to byl kluk, tak to tak asi má být a má to svůj důvod 😉
.... a není to jedno, nevím co všichni mají s těma holkama 🙂 , aby vám jednou kluci nedělali větší radost než ta vytoužená dcera, která by jednou třeba mohla přijít 🙂 , buďte ráda, že jsou zdraví , jsou lidi co by jim bylo jedno co mají a tohle by vůbec neřešili 🙂 ....
Urcite bych nesla do tretiho ditka s tim, ze proste chci holku a tecka. Pokud chcete s parnerem dalsi ditko, srovnej si to v hlave, ze chces proste miminko nezavisle na pohlavi. Chapu, ze po dvou klukach by byla holcicka mozna prijemna zmena, ale ve vysledku je to uplne jedno, hlavne aby miminko bylo zdrave 🙂 u nas jsme chteli druhou holcicku, no dlouho to na ni vypadalo nez se maly na poslednim utz poradne rozvalil 😅 byl to trochu sok, ale jsem za nej rada
Taky máme dva kluky. U prvního mi bylo pohlaví jedno, i když jsem asi trochu víc chtěla holku. Ale věděla jsem, že manžel moc touží po synovi, tak kvůli němu jsem doufala, že to bude kluk. A říkala jsem si, že je to tak lepší, když kluk bude starší a holčička druhá. No a když jsem čekala druhé, nedokázala jsem si představit, že bych měla holku a moc jsem si přála druhého kluka 🙂 Časem bychom chtěli třetí dítko a oba s manželem bychom byli rádi, kdyby to byla holčička, ale určitě bych z dalšího klučíka nebyla zklamaná.
Pokud chceš třetí dítě jen proto, že chceš holku, a kdybys už ji měla, ani by tě to nenapadlo, tak si myslím, že bys do toho jít neměla.
Já čekám druhou holčičku a úplně vás chápu,asi bych taky tu holčičku vždy chtěla 🙂 Moje kamarádka vypočítává pohlaví miminka podle krve rodičů, vím, je to blbost, není to na 100%,ale zatím ji to vždy vyšlo a u mě taky 2x🙂