Ahoj maminky, má dcerka(10 měsíců) má už třetím dnem teplotu 38 stupňů, ale rýmu ani další známky nemoci nemá. Myslela jsem si, ze ji třeba rostou zoubky , ale dáseň červenou nema a ani se nevzteka a neplace jako u růstu zubu. Na teplotu dávám sirup, ten vždy pomůže , ale za 6 hodin se vždy teplota vrátí. Dnes i k tomu má ještě prujem. Děkuji za odpovědi a zkušenosti ❤️
@zelenaesmolda Měla dnes i teplotu 38,8 stupnu, a četla jsem na internetu ze u šesté nemoci bývá vyrážka a tu nema 😣
@barca2332003
vyrazka je az potom,nejdriv horecky,pak vyrazka
mala mela taky u seste nemoci najednou horecky a i pres 39,pak horecky opadly,objevila se vyrazka a bylo po nemoci
@zelenaesmolda Dobře, moc děkuji za odpověď ❤️
@barca2332003
jako samozrejme to sesta nemoc byt nemusi,ja nejsem doktor ale priznaky jsou dost podobne,pro jistotu bych sla v pondeli k doktorce
@barca2332003 kdyžtak nařeď ocet s vodou a namoč do něj bavlněné ponožky, nandej jí je do postýlky a ještě zabal třeba ručníky aby byla v teplíčku, bude trochu brblat, ale trošku jí to stáhne tu teplotu i bez chemie, a v pondělí šupejte k doktorovi
dekuji vám, já už jsem zoufalá co to muže být
ahoj, moje dvě kamarádky maji podobně staré děti jako ty a nedávno měli stejne příznaky...cca 3-4 dny teploty kolem 38 a pak prisla vyrážka... takže asi šestá nemoc.. jedna z nich byla i u doktorky a ta řekla at prijde kdyby se to zhoršilo nebo dlouho neustupovalo...
@inke29
ja jsem volala 155 protoze to bylo o vikendu a nevedela jsem jestli jet na pohotovost nebo ne tak jsem tam pro info zavolala a rekli mi,ze u vysokych horecek volat sanitku kdyz by doslo na krece,do 38.0 vubec nesrazet,odecist pul stupne kdyz se meri v dutinach a davat pri vysokych horeckach na stridacku co 3h brufen s paracetamolem ( paralen a nurofen napr.) protoze kazde se muze davat max co 6h ale na stridacku se klidne davat muzou po 3h
tak snad to autorce trosku pomuze 🙂
do 38 stupnu se teplota vubec nema srazet,pokud meris v ousku nebo zadecku tak odpocitej 0.5 stupne.
nemuze to byt sesta nemoc?