Také vaše děti usínají ve vašem objetí?

simona2103
3. kvě 2018

Mamky, take vaše deti usinaji ve vašem objetí? Náruči?
Dcera mi jinak neusne než pritulena ke me, teprv pak ji muzu dat do postylky...

ladyhacek
3. kvě 2018

syn usínal v náručí při kojení. Už nevím do kdy - uričtě do 18m do kd yjsem kojila 🙂 Pak jsem začlai uspávat v leže, ležela sjem s ním a teDˇve 3 letech přečeteme pohádku, zazpívám - držím ho z aruku, hladím a buď usne při tom nebo pak do 15 minut sám ve své postýlce

simona2103
autor
3. kvě 2018

@ladyhacek to je hezky... jo taky miluju ty chvilky ale kazdy me radi at to nedělám, ze ma spát sama-do postylky a dobrou. Tak nevim. Pry si zvykne

nikoulinka
3. kvě 2018

Prvniho syna jsem uspavala uže kojeni. Na rukou. Bylo to tak az do 13m. Pak jsem ze dne na den maleho odstavila. Dva dny jsem si po vecerech posedela s nim u postylky a pohoda. Dnes uz ma dva roky a krasne usina od te doby sam. Tak samo to ted delam s dcerou.

anavi29
3. kvě 2018

Na rady ostatních se vykašli... Syn taky usínal nejprve na rukou, pak jen při kojení, teď se otočí, párkrát sebou zavrti a usne🙂. Taky mě všichni strašili...

ladyhacek
3. kvě 2018

@simona2103 zvykl ale jak vidíte ve 3 letech usíná témeř sám. A takto to je zhruba od 2 let? možná 2,5 - do té fáze jsme se postupně dostali a věčně Vás chtít u sebe nebude - záleží na vás ajak to cítíte. Mě pak už hodinové kojení a uspávání kdy si ccunul a blbnul a pak zase cucnul a za hodinu třeba 10x opravdu nebavilo. řekla jsem už né.
Také že bych neměla uspávat u kojení... ale co jsem měla dělat vzbudit ho a dát do postýlky aby se vyřval a usnul sám???
Dělejte jak to cítíte a jako to vyhovuje oběma.

mku
3. kvě 2018

Delal mi to taky... ale posledni tydny se snazim po koupani dat pusinku a sup do postylky a odchazim... a ono to funguje.. obcas si jednou krikne ze chce jeste pohladit a vetsinou uz si usne sam

luj89
3. kvě 2018

no jasne, miminka neumi usnout sama. potrebuji k tomu maminku 😉. A zvyknout si na to nemohou, protoze uz na to zvykle jsou - z briska. Metoda vyplakani v postylce uz je snad prekonana, nebo ne?

simona2103
autor
4. kvě 2018

@mku to je sikulka.ja to zkoušela a hrozny křik. Proste jakmile se prituli, do minuty spinka

sunflowerr
4. kvě 2018

Záleží na tom, jak je dcera malá. Já mám synka 8 týdnů a usíná mi při kojení natisknuty ke mě nebo při odrihnuti na mém hrudníku. 😂 Pak ho dávám do postýlky a to se umí i probudit, když ho položím, takze musíme rituál zopakovat 😁 většinou ale hned spinká. 🙂 myslím ze u takový malinkych miminek je to naprosti normalni,dokud se koji tak myslim jinak neusnou 😁
Pak jak bude syn starší, zavedeme si jiny ritual. To uz ve 2, 3 nebude usinat pri kojeni ale treba u pohadky, kterou mu bude číst maminka. Doufám 😁

bartche
9. kvě 2018

S oběma holkama jsem usínala. Jedné stačilo, když jsem držela za ruku a ležela vedle postýlky, druhou jsem si musela brát k sobě do postele a mít ji fakt blizoučko. Později v postýlce a já dělala, že spím (v sedě, abych se pak jen zvedla a odešla) no a teď položím, odejdu a ona si usne sama... Chtělo to čas, ale na nechání vyplakat já nejsem...

zirawka
12. kvě 2018

Jak kdy. Někdy usne při kojení, někdy ho držím chvíli za ruku a usne sám v postýlce. Synovi jsou 4,5 měsíce.