Zdravím, mám problem se synem a jeho spaním. Synovi je rok a tři měsíce, večer usíná docela dobře, dávám ho v 7, ráno se budí v 5,30 s řevem a nevyspalý, zkusili jsme mu otevřít postýlku tak si k nám aspoň vleze do postele chvilku leží ale už neusne. Spi pouze odpoledne hoďku a půl od 7 měsíců (byly to boje a proste nám od té doby spi jednou denně) a to ho ještě musím uvozit jinak by proste nešel spát vůbec i kdyby padal únavou. Je hrozně živý. V noci se budí jen ve 2 na mlíko. Zkoušela jsem dávat spát i déle a akorát mi špatně usínal. A v naší posteli to samé. Já jsem byla prý hrozný nespavec ale aspoň jsem se nebudila nevyspala. Má někdo podobnou zkušenost? 🙂
@michaelasv14 syn chodi spat take v 7 a nekdy vstava o v pul 5 ..taky je na nem videt ,ze by spal a proste nespi...pres den uz nespi od 2 let..zkousela jsem davat dele spat ale ani to nepomohlo...beru to tak ,ze je proste po me ..tak nejsem milovnik spanku😂a myslim ze s timnic neudelame bohuzel☺️
@zirafka11 Breci, mne si oči, je protivný, ufňukaný proste klasika. To by poznal snad každý. 🤷♀️
@michaelasv14 syn mi začal spat líp a líp se probouzel, když jsem ho v noci odstavila. Mléko měl jen před spaním. Bylo mu v té době podobně. Najednou začal spát celou noc a ráno bylo vidět, že je na tom lépe. Přes den spal taky asi tu hodinu a půl.
@michaelasv14 tak to děla moje dcera i když se vzbudí ve špatné fázi spánku a do hodiny je v pohodě. To neberu jako nevyspala, jen špatně rozpoložena.
@zirafka11 No tak nemyslím si ze by byl spatne rozpolozeny každý den už nekolikáty měsíc.
Syn také spával málo. Usínal tedy později, jinak toho naspal asi dost podobně. Matně si vzpomínám, že se nám jeden čas také budil s řevem, a vyřešila to lahev s čistou vodou. Měl hroznou žízeň a po napití byl schopný ještě usnout. Vím, blbost, ale třeba pomůže 😉
@dard vodu jsem taky zkoušela a nic ani ji nechtěl 👎 má ji v posteli pije sám většinou během noci
Bude to znít absurdně, ale když jsem začala dávat syna spát dřív, spal déle. Hlavně odpoledne. Když jsem ho dávala ve 13, spal ani ne do 14 a byl protivný, mnul si oči a zíval. Začal chodit ve 12 a spí do 14. Dnes šel spát v 11:30 a ve dvě ještě chrněl.
@michaelasv14 z čeho soudíš, ze se budí nevyspaly?