Zdravím maminky,
Možná vtipný dotaz, ale nevím nakolik je to běžné.
Synator má rok a půl, a to že si hraje s pindou je zřejmě normální u všech kluku 😆 do teď to bylo v klidu, u sprchy nebo u prebalovani, fakt to moc neřeším.
Ale poslední 2 týdny se borec naučil si ruce nacpat do plenky aby se k němu dostal kdykoliv, ty ruce nevytahne ani za nic (vyndám mu je obvykle já nebo muž) a docela čekám kdy je vytáhne z plenky hnědé a vymaluje nám doma 💩
Už několik krát upadnul na držku, praštil se do stolu atd, jelikož v mírném předklonu s oběma rukama na pindíkovi se holt chodí blbě. 😂🙈
Nemá opruzeniny, čúrá v pohodě, nemyslím že ho tam něco svědí, pouze se ho furt tahá (až mačká, občas si říkám že si ho musí utrhnout, zrovna jemně se k němu nechová. Ale asi ho to nebolí, to by si ho sám asi nedrtil 🤷♀️)
Měli jste to u těch vašich taky, a už takhle brzo? 😆
:D :D :D pardon, neporadím Vám, protože s tím zkušenost nemám a nemyslím to zle, to vůbec, ale tenhle příspěvek mě opravdu od srdce rozesmál a jsem zvědavá, kdy tohle přijde na syna.:D
@delphine1 synovi je rok a skoro (o vánocích) 2 měsíce. Na pinďu si také pořád sahá a tahá se, ale jen když v plence není 😅 to co píšete nas snad obejde obloukem 😂
Jinak také se mi kolikrát stane, že si lehne na břicho, tře se o zem a když ho přebaluju, tak má vojáka v pozoru 😅🙈 ani jsem nevěděla, že to u tak malých dětí jde
😂😂😂 tak to mě pobavilo… je vidět, ze u chlapů je pinda stredobod vesmíru už od mala 😉
@anet_98 jo, jak si ho tahá u prebalování tak kolikrát mu taky stojí. Aspoň víme že mu funguje 😆
@mamikry že tahá chápu, je to sranda :D ale že si nacpe do plenky obě ruce a pak dřív zakopne než aby je vyndal, to fakt nepobírám… Spí se mnou v posteli a normálně před usnutím mu vybírám s plenky ruku, jak si tam chce furt hrábnout (je slyšet pod peřinou jak to šusti…) tak doufam ze o moc hůř už nebude 😆
Já čekám kluka, a vidím že se mám na co tesit🤦😂 ale jak píšou holky- jsou to chlapi a pinda je pro ně top nejlepší ,,kámoš" 😂
Oba nasi kluci (2r a 4r) si hraji s pindourama, ten starsi jeste vic, ten ma porad ruce ve spodarech a ja myslim, ze je to neprejde uz nikdy, pozdeji to akorat zacnou delat v soukromi. 🙂
@fatal_error je mi jasné že už mu to zůstane. Jen doufám že se dřív naučí na nočník a nebudu muset mýt 💩 ze zdí 😂😂😂
@delphine1 až tak extrémně to nebylo, ale dokud lítal přes léto dole bez,tak za něj taky tahal a co tak vím, je to běžné a někdy se s mamkama shodneme, že mají v tomhle věku snížený práh bolesti, páč dokáží si do nich zarvat nehty a v klidu...
@delphine1 To jsem se teda taky nasmála 😂😂😂. Myslím, že to tak mají všichni kluci/chlapi. Jak si ho najdou, tak už ho nepustěj 😂. Můj roční to taky občas dělá, ale do plenky si teda nesahá, do látkový by mu to ani nejspíš ani nešlo. Horší je, když ho dávám čůrat/kadit nad kadimísu, on si ho tahá, až se mu postaví. To se vždycky modlím, aby nezačal čůrat a nevymaloval nám 😂.
@anet_98 Klukům prý stojí už v břiše. Synovi se takhle sám stavěl od narození. Nejlepší byl vykulený pohled mojí mamky (má dvě dcery), když ho jako dvoukilový novorozeně přebalovala 😂.
@katule1990 mě to překvapilo poprvé asi v měsíci a půl po ránu, když jsem sundala plinku 😂 jsem to hned psala pritelovi, aby věděl jakého máme doma kance 😂😂
@delphine1 dost pomaha, kdyz ma body a pres nej teplaky. 🙂
u starsiho je to horsi, kdyz chodi do skolky, ale nechci mu to zakazovat, nejak ho upozornovat, ze pred lidma se to nedela, abych v nem nevybudovala zbytecny stud. to se povedlo rodicum u me a nic moc teda. tykalo se to teda toho videt nekoho naheho, uzkostlive zakrejvani se na strane rodicu, ze nahota je "sprosta" a podobne.
@delphine1 držím palce aby se nestala nehoda. Časem až k tomu dospěje naučit ho ať to dělá v soukromí když už musí. Sestra má holčičku a ta si dělala dobře asi od 3 měsíců. Zrudla, zrychleně dýchala a ztuhla a povolila. Ségra se bála jestli nemá nějaké záchvaty dokud ji doktorka neřekla co to dělá. Sestra rudá až na zadku před doktorkou.. no je jí 6let a dělá to do dnes. Takže nejen kluci si hrají..
@delphine1 Ono velice brzo zjišťují, že jim to je prijemne a tak si na ne sahají, tahají. A dokonce i masturbace u děti je naprosto normální. Nevědí samo sebou co dělají,ale musí se jim říct (u starsiho dítěte) ze tohle se děla v pokojiku, když je samo a ne třeba před návštěvou. 🙂
A erekci mají kluci od narozeni. 🙂
@delphine1 hele já nemůžu. Dneska byl den fakt na hovno, ale tohle mě brutalne pobavilo. Mám záchvaty smíchu 😅😅😅🤣
Naopak bych ho nechala, nepřerušovala, jen bych ho odeslala do vedlejší místnosti a vysvětlila mu, že tohle se dělá v soukromí. Je to přínosný, páč si uvolňuje předkožku a nebudou mu muset násilím přetáhnout, což bohužel někteří doktoři stále dělají. 😔
Možná čas i na odplenkovani? Syn si s ním začal takhle hrát taky v roce a půl, ale to už chodil na záchod (cca týden) a byl bez pleny (vynechal úplně fázi nočníku) - rok a půl měl loni v lednu 🙂
@trpaslicek19 jo to vím, četla jsem o detske masturbaci, některé maminky z toho byli docela v prdeli protože v extrémních případech ditko nechtělo dělat nic jiné (nesedelo, nechodilo, nechtělo stavět kostičky…) ja to fakt moc nehrotim, když mu narostl tak ať si s nim hraje, to je snad jediná věc co mu nikdo nevezme 😂 jen mě fascinuje že je pak jak buldozer a vůbec ho to netrápí, hlavně že pinda 😆🤷♀️
@cikitkapb obecně vzato mi to fakt nevadí, ale když upadne na držku protože zakopne o vlastní nohy, ruce jsou v plence místo toho aby je dal před sebe a zbrzdil pád, a pak ještě řve ze ho to bolí, tak to už je trochu moc. 😂🤷♀️
@eliska_f pomalu začínáme uvažovat o nocniku, už si ukáže/poklepe na plenku že tam udělal ble (on jinak vůbec nemluví i když rozumí). Akurat jsem pochopila( je můj prvorozený) že čas je až si nejdriv ukáže a až potom udělá potřebu 🤷♀️ Jak jste poznala že je čas? Nechat ho vysedavat nebo nutit je nesmysl, stejně neposedí ani chvíli 😆
@fatal_error dík za typ, asi zabalim bodicka misto triček až půjdeme zase ke tchýni, tá nevím jak by to zvládla ( i kdyz vychovala 2 syny 😂🤷♀️)
Syn 5 mesicu a kdyz je odhalenej, tak si na nej taky saha 😂 takze koukam, ze me cekaj pekny veci 😀
@delphine1 my to začali zkoušet jak dokázal hlásit, že tam něco má 🙂 na nočníku si mohl hrát s jednou mackaci hračkou co jinak nemohl, takže tak si zvykl sedět někde, kde je díra a pak jsme jen sundali pleny a nechala ho v trenyrkach a teplacich - ale on nesnese být špinavý. 4 dny doma aby neprochladl a rychle pochopil co a jak 🙂 ale jak píšu, nesnese být špinavý a já věděla, kdy cca chce na velkou (chodil ve stejnou dobu a poznala jsem to na jeho chování) 🙂 jinak můj je též nemluvka a tlačit na něj nemá cenu 🙂
@pampeliska1313
ja jsem zvedava kdy to prijde na dceru :D
A v čem je problém? naprosto běžné u kluků...
Tak pro pobavení ostatních:
dnes nadešel den D, resp. bych asi napsala den H, kdy synator s blaženým výrazem vytáhnul s plenky ruku hnědou.💩💩💩💩
Muž pochopitelně hrůza v očích, syn natažená ručička s chutí vše označkovat, a já záchvat smíchu, jelikož jsem zrovna vařila a věděla že koupat a řešit to tedy bude manžel.
Jen tolik k dotazum co mi na tom vadí- přesně tohle jsem totiž čekala 😂🙈
Existuje vubec nejake dite, ktere si nikdy nevytahlo 💩 z plinky? Ja o tom teda silne pochybuju. To navic nema vubec zadnou souvislost s tim, jestli jde o kluka nebo holku nebo jestli si chlapecek rad hraje nebo nehraje s pindourem.
Ze by tohle byl nejakej skandal a udalost stojici za vetsi pozornost, ja teda nevim, asi jsem otrla. 🙂
@delphine1 😂😂😂😂 Nasi kluci taky tahali. A tahaji do ted. Ne teda, ze by tahali i pri chuzi, ale proste pinda je alfa a omega. 😂 Nekdy pomaham mladsimu s prevlekanim z pyzamka a nestacim se divit, co na me koukne. Proste chlapi. Bude hur. 😂