Maminky, co dělat? Syn (9m) se vzbudí tím, že se ve spánku přetočí na bříško - několikrát za noc :( Od vzbuzení každou hodinu jsme se konečně dočkali, že vstával jen 1x nebo 2x za noc. Teď spí zásadně na boku, ale nevím jak to dělá, prostě se ve spaní přetočí na bříško a v tu ránu je vzhůru a začne pláč. Zkoušela jsem ho obložit polštářkama a to vůbec nepomohlo. Jsem z toho zoufalá, vůbec se nevyspím. Doufám, že to nebude trvat dlouho :(
@betelgeuzz To by u nás nejspíš nešlo, přes ty horka vůbec ne. Nesnáší teplo, nespí ani s dekou, jen v pyžámku. Kdyby měl pod sebou ještě polštář, to by ho hřálo :(
Moje 10 mesicni holcicka spi v pytli a spi celou noc. Jak byly vedra, pytel nemela a hned byla na brisku a brecela. Zkus slaby letni pytel, treba to pomuze.
@hanulinkac spací pytel taky nesnese
Syn to delal take,ale po case to preslo. Pretaceni na brisko,bylo pro neho nove a vlastne se vzdy spis lekl,ze se pretocil a zacal plakat ( jen v noci)
všechno přejde, moc se s tím dělat nejde, taky jsem různě podkládala polštáři apod, ale každé období má svoje... jak se naučila sedět, tak se ze spaní posazovala a práskala sebou o zábrany postýlky, jak se naučila vstávat, tak se ze spaní stavěla a nevěděla, co se děje....
Stejny vek,stejny problem. Ted ma 10,5 mesice,uz se to nedeje rak casto,ale cetnost buzeni zustala. Pokud nedam prso (6-8x za noc), place,jde na ctyri a nekam zmatene leze.
Maminky děkuji, snad to brzy odezní....
Mame uplne stejny problem horsi je ze on na tom brisku chce spat jenze nejaky reflex ho nuti tu hlavicku zase zvednout a plakat leze a couva po cele postylce a couva jedine zabira prso a naruc je to tezke nekdy mi dochazi nervy ale kdyz pak vidim ty pokroky je to holt dan... Musime to nejak zvladnout! U nas je boj i uspavani mam drazdive miminko takze proste na palici no 😝
u nás pomohlo dávat spát na polštář. Dala jsem jí velký polštář, který v postýlce zabíral od kraje do kraje a ona v něm byla zapadlá, že se neotočila.