Ahojky chci se zeptat máme 11měsíců a malý mi přestal jíst nejdřív jsme byli nemocní rýma kašel no a teď nejspíš zuby alespoň si myslím ráno mi sní tak 4lžičky jogurtu se sušenkami nebo trochu koktejlu už mu vymýšlím všechno možné i chleba s máslem vše co mu chutnalo odmítá teď už i když vidí lžičku a bylo na ní cokoli tak ji odstrčí oběda do něj dostanu tak 150g zeleniny svačinu někdy se mi povede přesnídávka sušenky a piškoty a večer trochu kaše asi 100ml myslíte že je to u těch zoubků normální nebo není něco v pořádku stolici má ráno a večer řídkou mám pocit, že toho ani tolik nesní.Leju do něj alespoň čaj a ovocné šťávy ať má tekutiny
jj moc díky!To spaní je taky hrůza.No slyšela jsem že 5řídkych stolic je už průjem a že by se s tím už mělo něco dělat.A my máme 2 Dávám probiotika, tak si myslím, že to budou ty zoubky.Už jich máme 7,ale takhle nikdy nejančil, tak jsem z toho špatná uvidíme do pondělí a když tak se zajdu k dr poradit
Lenulin, my tohle měli před týdnem, zubů měl 6 a přestal úplně jíst, vylezli další 4 a dva jsou asi taky na cestě. Stolice byla i s hlenem, no hnus, po týdnu s eto srovnalo a teď dlabe jako normálně, sice málo, ale to jedl i před tím. K obědu mi nesnědl ani lžičku, mlíka pil dost málo a ani kaši na snídani, jogurt, přesnídávky, banán - nic nechtěl. Takže to určitě budou zoubky.
Lenulin, jestli dáváš probiotika, tak s tímhle měla moje kamarádka problém..Hrozně dlouho měla její roční holka průjmy a pořád nemohli přijít z čeho a nakonec zjistili, že z probiotik 😒 Na ty zoubky si kup v lékárně chladivý gel na dásně pro mimina, ten pomáhá 😉
moc díky za rady člověk je nervozní když neví co s tím naším pokladem je sice by ho člověk někdy zastřelil 😀 ale je to prostě naše zlato
no tak nakonec to nebyly zoubky ale viroza no tak snad to bude brzo lepší
Jestli se ti zdá, že má malej jinou stoličku než dřív, nejí..tak to může být k zoubkům. Nám nedávno rostly stoličky a malá mi taky moc nejedla, jen chtěla pořád kojit, hlavně v noci a byla uplakaná, ale stoličky měla normální. Hlavně ať má dost tekutin..Kdyby se to horšilo a ta stolička byla pořád divná, tak bych radši k dr. šla 😒