Dobrý den, zajímalo by mě, jestli máte někdo taky takový "problém"? Syn se hodně potí, zejména, když spí. Spí zcela nahý, ničím nepřikrytý. Ložnici má na východ a ano, teplo tu máme, ale ne nijak extrémně. Návštěvy si pochvalují, že tu máme příjemně. Ale on je i přesto naprosto zpocený a spí v kaluži potu (to myslím doslova). Nesetkali jste se s tím někdo?
Tak v prve rade bych mu dala pyzamo, neb je logicke ze ten pot bude vic videtelny. Za dalsi kazdy se ted hodne poti. A pokud to je i jindy, zkusila bych zda je pot extreme slany a ppak s tim slankndr
Malá se teda nepotí, ale manžel jo😒 v létě má úplně mokrý polštář 🤔
Syn se potí na hlave, v létě vždy po spaní po obědě mokré vlasy. Tak časteji sprchuju, no...
Syn se taky dost potí, už loni v létě jako malý miminko měl vždycky úplně mokrou hlavičku v noci. Tehdy jsem to řešila s doktorkou a ta říkala, že je to dobře, že se umí takhle sám ochladit. Takže teď už neřeším. Na spaní má overálek s krátkým rukávem i nohavicema a spí odkrytej, přijde mi, že aspoň bříško a záda by neměli mít úplně nahatý. Jo a v noci hodně cestuje po posteli (má 140 cm širokou, kde spím část noci s ním), takže loužičku si vypotit nestihne 🙂
V rodině stejný "problém". Hold prostě dědičný.
Ahoj, můj malej to samý 🙂 a manžel taky tak 🙂
Náš mladší se taky hrozně potí, když spí. A to nejen v létě. Když byl miminko, kolikrát jsem mu v noci převlékala pyžamko, aby nebyl v mokrém. Teď jsou mu 4 a jak usne, hned má úplně mokrý polštář.
taky..
U nás taky. Dcery nikdy takhle zpocené nebyly, jako syn. Je mu 15 měsíců a každou noc na polštáři kaluž. Doslova. Myju ho teď 2x denně, a stejně za hodinu mu zas smrdí hlava a je mokrej ve vlasech. Kolikrát i u kojení má kapičky potu na nose. V autosedačce to samé. Spí, kapičky na nosánku, občas i na čele, vlasy jako bych ho polila kýblem vody. Mi přijde že kluci se asi víc potí...
Asi je to normalni,u nas taky.jinak pry je dobre prikryti pro pocit bezpeci,ja ted treba prikryvam jen plenou aspon...
Diky holky za uklidneni 🙂
Mmch. - z diskuze to vypadá, že jde skoro výlučně o "mužský" problém...zatím jsem tu nepostřehla žádnou potící se holčičku 🙂
Dceři se už od narození při spánku hodně potí hlava. Po poledním spánku a někdy i po nočním má na polštáři mokrý flek a úplně mokré vlasy... Vedro tu nemáme, spí jen v tričku, nohy ji maximálně přehazuju plenkou...
Mam dcerku a ta se potí neustále v létě jak by smet, porad ma chudak mokrou hlavu, a kdyz spí to je hruza celá chudak mokrá :( jí stačí kdyz si chvili probehne s detmi na hřišti a ona je cela mokrá take nevim jak resit...
@bayt
dcera se taky hodne poti,hlavne na hlave.kdyz jsem se ptala doktorky tak rekla,ze to muze byt nedostatek vit.D
Jj, u nás to samé. Přičítám to genům, protože manžel je taky "potivec", u dcery jsem to nepozorovala. Co s tím - nevím - malej se potí i nahý ve slabé zavinovačce..