Syn čůrá do postýlky. Jak to řešit?

nikitka2323
30. dub 2020

Maminky muj skoro 2 lety syn zacal delat to ze si stale sundava obleceni a plinku a cura do postylky...mate nejake tipy co s tim?

zuzkasim
30. dub 2020

A jinak už na nočník chodí? Má tu plenku jen na spaní, myslím, že to chce víc informací.

miba10
30. dub 2020

@nikitka2323 vydržet. Dcera mi to dělá do teď a je jí 2,5r. Má mezi tím mezery kdy to nedělá. Jinak zkusit overal nebo něco co nesunda. To se mi dost osvědčilo

nikitka2323
autor
3. kvě 2020

Na nocnik ještě nechodi zatím nosi plenky stale. Nevim proc to dela...napada me jeste ze si chce hrat s pindikem...ale vzdy pocura postylku...svlikne si vsechno a kdyz ne tak plinku rozepne i pres obleceni 🙄😳 nocnik samozrejme zkousim ale jeste se nam nezadarilo

loylii
3. kvě 2020

@nikitka2323 mě děla dcera to samé a vůbec nechapu proč. I 2x za noc. Pak na mě křičí, ze je mokrá. Taky ji budou 2 roky.

foxietrixie
6. kvě 2020

Kamarádce to dělal syn...byl prostě rád nahý... Zkus mu dát navlíkací plínu, dělají to pampers 🙂 a přesto ten overal. Nebo nechat lítat přes den chvíli nahého (třeba i před tím spaním) a pak ho dávat spát až když bude fakt unavený a nebude mít energii na blbosti 🙂