Syn, 1 rok, cestuje v postýlce. Jak je to u vás?

ttterka
25. dub 2022

Dobrý den, taky vám dítě cestuje v postylce a každou chvíli brečí? Asi od 4 měsíce začal syn cestovat v postylce a od te doby se nevyspim. Obraci se, prevaluje, naráží do matinelu hlavou….Je co hodinu vzhůru, někdy i několikrát za hodinu. Někdy spí dvě hodiny ale to je maximum.
Máte nějaké rady, co pomohlo? Já už nemám náladu vůbec na nic.

gbp
25. dub 2022

@ttterka jo, v roce dostala velkou postel. resp. matraci na zem. nedalo se to. zamotavala se do tech sprusli, nebo se mlatila hlavou a nepomahal ani mantinel 🤷🏼‍♀️

eithelwing
25. dub 2022

@ttterka Jj, udělali jsme to jako @gbp . A pak začal syn rovnou z matrace odcházet. 😄
Ale budou mu dva a je to o hodně lepší!

palja
25. dub 2022

@ttterka mne tohle dělá dcera 5 měsíců. Takže musí spát v hnizdecku. To pěkně vklidu spí. Musí mít kolem sebe co nejmenší prostor na spaní.

jjasmina
25. dub 2022

mě se mala budila po dobu kojení snad pořád, začalo to u nás taky 4. mesicem

ttterka
autor
25. dub 2022

@gbp a z tech madraci vám neslezla? Já se bojím ze bych ho ráno ani nenašla. 🙂)

i_vet2
25. dub 2022

my měli copankovy mantinel přes celou postylku, zabral dost mista takže neměl na cestování moc prostoru, o nic se nebouchal pak a spal celou noc 🙂

krisstina93
25. dub 2022

Pomohla by asi větší postel. Ale syn třeba cestuje i po té velké a to mu budou 3 roky. Ale aspoň už se nemlátí do hlavy no.

gbp
25. dub 2022

@ttterka parkrat spala vedle na zemi, ale pak pochopila, ze nahore je to mekci 😄 ale ona to vzdycky cele prerovna, spi na sirku, nebo opacne, ma vsude polstarky prestehovane nebo plysaky, proste ma takovy styl no 😅

katule1990
25. dub 2022

@ttterka Kromě mantinelu tam mám i hnízdečko a u nohou, kam nedsahuje, mám danou takovu tu ochranu proti průvanu za dveře ve tvaru kočky. Je to pěkně měkký a do hlavy už se nemlátí 😀.