Svědění pokožky hlavy. Máte zkušenost?

strasidelko
19. pro 2019

Ahojky všem maminkam.
Měla bych na vás dotaz zda to mate některá taky nebo zkušenost.

Jsem sedm týdnu po porodu a od prvního dne po porodu skoro cca mě strašně svedi hlava. Používám pořad stejne svoje sampony a vymývám hlavu důkladně.

snahnah
19. pro 2019

@strasidelko Nestalo se, že jsi šla spát s mokrou hlavou nebo nezpotila ses a nezapařila se ti pokožka hlavy? Přemnoží se kvasinky či co a zabírá na to Nizoral. Vši máš vyloučené, skontrolované?

aneta15
19. pro 2019

@strasidelko já to mam teď v 17 týdnu, je to strasny. Nejdřív jsem se lekla, že děti přitáhly že skoly vsi. Mě dělali jaterní testy, ty vysly dobře. Tak jsem šla na kožní a tam spíš pokud omyl. Svědí to pořád a strašně. A nikdo neví proč

ela90
19. pro 2019

Stalo se mi to taky po porodu, asi po 14 dnech trápení jsem změnila sampon za nejaky bio nature, prostě ciste přírodní prakticky bez chemie a pak uz dobre. Asi mě drazdila a vysusovala nejaka látka ze složení samponu.

zelenaesmolda
19. pro 2019

@strasidelko
muze to byt hormonalni,zkusila bych zmenit sampon za nejaky prirodni nebo sampony uplne vysadit.zkus vajecne zloutky,jsou prirodni a vlasy umyji stejne dobre jako sampon

strasidelko
autor
19. pro 2019

Vsi opravdu nemám 😀😀
Zkusím změnit ten sampon. Musím najít nějaký v dm

gembula
19. pro 2019

Tak to si pamatuju, malem jsem se uskrabala! Trapilo me to doted +- porad a shodou okolnosti jsem pred par tydny zkusila Dixi sampon koprivovy a Dixi vodu proti lupum a huraaa! 🥳

strasidelko
autor
19. pro 2019

@gembula a také po porodu? A ten kde tento sampon a vodu mohu koupit?

nakaficko
19. pro 2019

Já nikdy nikdy neměla lupy a teď je najednou mám. Strašně mě svědila hlava. Koupila jsem si šampon proti lupům a je to už v pohodě

gembula
19. pro 2019

@strasidelko zrovna dnes jsem to kupovala v akci v Rossmannu. Sleduj spis spodni regaly 🙂. No snad to pomůže! Mně to ulevilo tak po trech umytí. Posilam fotku ;)

marketanova
23. pro 2019

Myslíte, že má vliv i na zdravou stravu?