Ahojky všem maminkam.
Měla bych na vás dotaz zda to mate některá taky nebo zkušenost.
Jsem sedm týdnu po porodu a od prvního dne po porodu skoro cca mě strašně svedi hlava. Používám pořad stejne svoje sampony a vymývám hlavu důkladně.
@strasidelko já to mam teď v 17 týdnu, je to strasny. Nejdřív jsem se lekla, že děti přitáhly že skoly vsi. Mě dělali jaterní testy, ty vysly dobře. Tak jsem šla na kožní a tam spíš pokud omyl. Svědí to pořád a strašně. A nikdo neví proč
Stalo se mi to taky po porodu, asi po 14 dnech trápení jsem změnila sampon za nejaky bio nature, prostě ciste přírodní prakticky bez chemie a pak uz dobre. Asi mě drazdila a vysusovala nejaka látka ze složení samponu.
@strasidelko
muze to byt hormonalni,zkusila bych zmenit sampon za nejaky prirodni nebo sampony uplne vysadit.zkus vajecne zloutky,jsou prirodni a vlasy umyji stejne dobre jako sampon
Vsi opravdu nemám 😀😀
Zkusím změnit ten sampon. Musím najít nějaký v dm
Tak to si pamatuju, malem jsem se uskrabala! Trapilo me to doted +- porad a shodou okolnosti jsem pred par tydny zkusila Dixi sampon koprivovy a Dixi vodu proti lupum a huraaa! 🥳
@gembula a také po porodu? A ten kde tento sampon a vodu mohu koupit?
Já nikdy nikdy neměla lupy a teď je najednou mám. Strašně mě svědila hlava. Koupila jsem si šampon proti lupům a je to už v pohodě
@strasidelko zrovna dnes jsem to kupovala v akci v Rossmannu. Sleduj spis spodni regaly 🙂. No snad to pomůže! Mně to ulevilo tak po trech umytí. Posilam fotku ;)
Myslíte, že má vliv i na zdravou stravu?
@strasidelko Nestalo se, že jsi šla spát s mokrou hlavou nebo nezpotila ses a nezapařila se ti pokožka hlavy? Přemnoží se kvasinky či co a zabírá na to Nizoral. Vši máš vyloučené, skontrolované?