Ahoj, co dáváte dětem kolem 2 let odpoledne na svačinku? Nějak nevím co už dávat. Nejčastěji má nějaký jogurt ale chtěli by to nějakou změnu 😁 Pomazánky nechce
@misaa56 Já dávám většinou bílý jogurt, občas pro změnu třeba banán, přesnídávku, domácí buchtu s ovocem (zatím peču zvlášť bez cukru nebo s minimem cukru) nebo chleba s máslem, příp. trochou sýru, žervé nebo kvalitní šunky.
Střídám jogurt, domácí pudink, ovoce a to co zrovna upeču - banánové/ špenátové muffiny, brumíky. Občas už si řekne, že chce rohlík se šunkou nebo pomazánkou ( avokádová a hrášková frčí nejvíc).
Taky jsme venku, tak mame ovoce, zeleninu, orechy, syr, buchtu, pecivo, kapsicku, susenky v ruznych kombinacich
Ovoce, kapsičku, zeleninu, sýr, případně občas i pečivo, nebo když mi zbyde od večeře nějaká zeleninová placka nebo vaječný muffin. Kdyby bylo na ní, svačí jen sýr, toho by snědla na tuny.
Když jsme doma, tak bílý jogurt, puding, přesnídávku, buchtu, ovoce, piškoty... Venku vlastně totéž kromě toho jogurtu 🤭
V tomhle věku jsem střídala jogurt, přesnídávku a ovoce.
Pečivo s něčím (sýr, šunka, pomazánka,...), kapsicku, ovoce,... Bílé jogurty teď nějakou dobu nechce jíst, tak někdy je i pribinacek nebo tak něco ,prostě co je zrovna po ruce... Dneska třeba měla pečivo se sýrem a pak se dorazila melounem 😀
Vetsinou jsme venku, takze ovocnou kapsicku a nejakou susenku. Pripadne proteinovou tycinku.