Dobrý den. Má 7 měsíční holčička má nastrelene naušničky. Naušničky jsme už vyměnili za nové, avšak stalo se to, že se naušnička rozepla a během prevlekani miminka jsem omylem o naušničku zavadila, naušnička spadla a ousko zacalo krvácet. Udělal se ji tam stroupek v té ušní dirce. Teď nevím vůbec, co dělat. Chtěla bych ji tam naušničku dát, ale bojim se jit přes stroupek. Zároveň se bojim, aby dirka nezarostla. Poraďte prosím, třeba tu má nekdo podobnou zkušenost. Děkuji.
@kacenka_12 vydezinfikovat ,natrit Framykoinem a nandat nausnicku zpet. Pote kazdy den kolem nausnicky dirku opatrne mazat. Takto jsem delala ja a v pohode se zahojila. Ja dcerce omylem protahla silnejsi cast nausnicky ,kdyz mi ucukla.
@saarunka Děkuji moc. Mazala jste kolem dirky opět Framykoinem? Já jediný, čeho se bojím je PRORÁŽET ten stroupek naušničkou. Bojim se, že jí poraním ještě víc a zase bude krvácet.
My to udělali tak ze jsme sundali nausnicku strup celý sundali a vyčistili dezinfekci, nechali 2 dny na sucho a pak až dali nausnici a úplně v pohodě ( nezarostla).
@kacenka_12 já bych nausnicky vrátila, jinak dírka zaroste