Ahoj,malá má 4mesice a 4dny...pořád má pěstičky v puse,není chvíle kdy by neměla...řekla bych,že už ji to tam trošku šimrá. No nicméně jak pořád strka ty ručičky do pusinky faakt kolikrát úplně dávivě zakašle tak strašně zvrací. Chvíli ji nechám na dece pak za ni jdu a má třeba celou poblitou hlavičku. Asi tomu nějak nezamezim co?
Mně tohle malá dělala ještě po druhém roce, jednou se mi takhle poblila ve vlaku plným lidí, to bylo bájo 😀 teď jí byly čtyři a už ji to naštěstí přešlo 😀
@adela1399 nesvedi ji dasne kvuli zubum?zkusila bych nejaky gel,treba bonjelu.
@zelenaesmolda Ja si říkám,že to možná budou zoubky pomalu..kolikrát si narve celou pěstičku a jakoby začne kňourat a vztekat se bez breku...jak kdyby měla nervíky😂občas fakt vtipný🙈Tak snad konečně pomalu začnou🙂
@ptacatko01 🤣🤣🤣🤣
@amazonkajanik Ježíš😆...tak to jsou tedy pěkné vyhlídky🙉To se asi nudit nebudu.😂😂😂
@amazonkajanik Já jen při představě až začne lézt,že se třeba bouchne tak já budu šílená z toho😂🙈🤦🏽♀️ale musím byt v klidu a neposrat se z toho🤣
@adela1399 těch boulí na hlavě hold pár bude. Náš kluk už běhá,ale občas jakoby zapomene a rozběhne se přímo proti stolu. Nebo když vyleza zpod něj,tak se narovna moc brzy. Nedávno se mnou hrál berany duc,ale jaksi jsem to nečekala. Malý vysmaty a já týden bolavé čelo 🤣
@adela1399 jak začala,tak přestane 😉 malý měl dny,že jsem ho třeba i 6x za den převlékala. Nedávno jsme řešily s jednou maminkou problém,že si naši kluci hrají na datla. Mlátí hlavou o zeď,postel,skříň,podlahu a většinou je to při vztekání,tak až to tvoje malá začne taky dělat,aby ses nelekla 😁 dle našeho pediatra je to pokus jak zvládnout emoce. A ty prsty v krku? Objevuje jak ústní dutinu,tak prohlubuje dávicí reflex. Teda mě to tak přišlo. Jakmile vylezly čtyřky,už prsty tak hluboko nedával a hlavně začal snášet v jídle větší kusy. Teď zas 3dny po sobě zkouší,ale vypadá to,že ho začínají brnet pětky,dokonce měl dnes i zvýšenou teplotu.