Stolice u napůl kojeného a napůl dokrmovaného miminka. Poradíte?

girls64
16. zář 2019

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda je normální, že mi malá ( Natálka) dva měsíce kaká ob 2-3 dny, je na půl kojena a dokrmujeme UM beba comfort. Např. Min ČT (1x) a pátek(1x) kakala poměrně hodně a od té doby nic. Přemýšlím, že použiji rourku. Ale zase když prdi jak starý chlap, tak nevím jestli ji mám k tomu pomoci nebo ne. Jinak je spokojená, akorát dnes ráno mi trochu ublinkla a byla nevrlejsi, ale od oběda krásně spinká a prdi bez kroucení opravdu jak starý chlap. Děkuji za zkušenosti /rady.

kamik1983
16. zář 2019

@girls64 to na půl kojení je nejhorší, mě takhle dítě kakalo až 1x za 4-5 dní a bez problémů. Když přešlo jen na UM, tak kakalo jednou za 3 dny. Potom toho bylo tolik, že prorvalo plínu. Mám 3 děti a všechny to měly stejně,občas i 1x za 6 dní. Nyní mi dcera kaká každý den, ale to až teď až začaly příkrmy.

zuzita15
16. zář 2019

@girls64 MM je lehce stravitelne, takze kojene deti muzou kakat az 1x za 14 dni, moje dcerka plne kojena kakala 1x za 7-10 dni a v pohode, po UM by mely deti kakat casteji, ale pokud je to jen napul, muze i tam byt prodleva. Pokud netlaci naprazdno a nema zacpu, tak bych rourku rozhodne nepouzivala. Spis bych zapracovala na plnem kojeni, ale to je jina debata...

xcassiopea
16. zář 2019

Ahoj, mám 3 děti a všechny kojené i dokrmované zároveň. Tohle je úplně v pohodě, prdíky jsou dobře, pomoct potřebuje jen když se kroutí, brečí a kope nožičkama, jinak není potřeba. Doktor mi říkal, hlásit až více jak týden a nikdy jsem to nepotřebovala.

merope
16. zář 2019

V pohodě, taky jsem řešila a v klidu. Jak se začne s příkrmy, tak už to začne častěji.