Dobrý večer..
Malá už 4dny nekadí 🥺 3tydny má .
Dávám MM a dokrmuji UM ( někdy mi neteče vůbec mléko tak dám UM ale nemíchám)..Na pohotovosti řekli že je v pořádku (byli jsme ale v noci) ..Ale malá se mi kroutí a u každého zatlaceni brečí až ji vyběhnou žíly někdy se začne i dusit.. a potí se (objevili se nám potničky z toho..) Zajet někam jinam ? Nebo u dětí je to normální? Jinak jen prdí..
@alex97 Ten mix MM a UM ji asi nedela dobre. Zkus jedno a nebo druhe. Jak vis, ze ti MM netece? Pokud budes dokrmovat UM, tak se ti mlika samo od sebe vic neudela.
Mm neteče malá od porodnice odmítá prso..Takže odsávám..Nic méně si myslím že spíše strácím MM..Ráno v 7h rano odsaju ale pak až třeba ve 4h odpoledne. ..Dávame Hipp..Rourka nepomáhá.. 😞
@alex97 Takze odsavas a pak ji to davas v lahvi? Ona se ti mala jako vubec na prso neprisaje? Co laktacni poradkyne?
@makovice88 2 poradkyně máme za sebou..Ano odsaju a dávám z lahve..Mame lahvičky Anticolic..Davala jsem malý do naposledy 100ml každé 3h na pohotovosti mi to snížili na 70 ale od té doby to přestává tect.. 🥺
Mně se malý po Hippu totálně ucpal. Presli sme na Kendamil a super. Ale každému miminku sedí něco jiného. My měnili třikrát značku UM.
Malý kakal jen s RR do 3 měsíce. Po změně Um v pořádku. Jsme na Kendamil anticolic - mléko přímo proti kolikam a zacpam. Naučil se kadit každý den, někdy víc krát,, někdy ob den. Ale sám a bříško ho nebolí.
4 dny bych miminko nenechala vykakane. Ať si každý říká, ze mimi na Um muze kadit i 1 za 4 dny, ale co to musí být pro tak malého prcka s plnými střechami ? Ani se nedivím, ze nechce pít, když tlačí bříško.
Za mě používat RR, kakat se naučí samo jak bude starší. Malý tlačil do hlavy místo do bříška 🙂
A taky možnost změnit UM.
Tak zkus rektální rourku. Kolik tak vypije toho um? Po mm nemusí na velkou vubec.