Ahoj je nějaký problém v tom že miminko sprchuji místo koupání ve vaničce? někde jsem četla, že by si sprchovat nemělo ale nevidím v tom problém, malému se to naopak moc líbí. . Mnohem lépe než ve vaničce.. jak to máte vy?
@michaelaa9026 my taky sprchujeme a lezi u toho na takove te penove podlozce ve tvaru medvidka a libi se ji to 😀
Když mi malá ve vaničce plakala, sprchovala jsem se s ní a bylo to. 😊
Malá sprchu nesnáší , libuje si ve vaničce 🙂 Každý asi jak mu vyhovuje, já myslím, že je to asi jedno 🙂
ja sprchuju asi od tretiho tydne. ve vanicce byl rev a pri sprchovani se smeje 👍polozim na dno sprchace lehatko a sprchujem. nevim, proc by se nemelo?🤷 akorat je horsi odhadnout teplotu vody, to ze mas jen jednu ruku volnou a mozna horsi manipulace pak s umytym mimcem. vyndavam ji velice opatrne, radsi ji na sebe priplesknu 😁
Rodila jsem na Krči tam miminko taky sprchovali.Když jsem se vrátila domú tak jsem vaničku přestala používat .Je to už 11 let a žádne negativa jsem nezaznamenala.
Tak je to dobře, vyhovuje to malýmu i mě. 👍Na Dno dávám molitan a krásně se mi meje. .
😊Je to pro mě mnohem pohodlnější.
Určitě je sprchování vyhovující. Třeba taková miminka a děti, které trpí ekzémy, je vhodnější a doporučuje se sprchovat než koupat.
@88petule No ekzémy obecně nemají rády vodu - takže naopak u ekzému je vhodné jednou osprchovat, a další den jen otřít vlhkou žínkou
@michaelaa9026 Řídila bych se tím, co vyhovuje vám 🙂 Jednou se dočteš, že máš dělat tohle, nějaký člověk ti řekne opačnou věc 😉 Orientuj se podle prcka, co se mu líbí a vyhovuje, tak to dělej 🙂 SPrchováním mu ublížit nemůžeš 🙂