Ahojte, s malým 7 M měsíců spime už nějakou dobu spolu, každopádně si nejsem jistá, zda mu to vyhovuje i přesto že v postýlce b nechce, protože stačí když se chci přikryt a je vzhůru a to se prikryvam pomalu snad 5 minut. Nemluvě o tom, když se chci třeba otočit... máte to taky tak ?
S postýlkou pomalu, nejdřív bych ho tam chvilku nechávala hrát si přes den, až potom spát. Beru si malou do postele akorát nad ránem, třeba v půl 4. To už se pořád vrtí a pláče ze spaní, tak abych se vyspala. Celou noc s námi spala párkrát, ale pořád jsem podvědomě hlídala aby jí manžel nezalehl.
@martinatd upřímně nevím, jak 7 m naučit usnout bez pomoci. Mám 21m a usíná u prsa večer a spí s námi. Chlap, ač má 120 kg, tak ho ne za lehne, naopak je vykopan na krajíček.. Malý je od narození na jiné teplotní vlně, nejradši by byl nahý.. Spí jen triko/body a plina a malokdy se nechá přikrýt. Kalhoty jsou fuj na spaní, pyžamo jsem zkusila jednou(overalek).. Nemocny byl asi 1 , ze měl teplotu den dva.
Zapnout bily sum, nebo zvuk deste atd. Pouzivam u vsech deti, protoze se mi budily i na krupnuti kloubu na ruce 😄
@chrystyanna no podarilo se mi asi ne měsíc ho naučit usínat s dudlikem u mě bez prsa, jenže pak začal.mkt nějaké blbe období a usinal špatně tak jsem mu nechala zase prso a vrátili jsme se tam kde jsme byli..teď je už problém i prso pomalu.. jde mi jen o to ,že ho v noci budim a já nedokážu celou noc spat v jedné poloze...jinak bych to vůbec neřešila 😊
@konidana nebreci, hleda prso,tak mu ho dám a spí dál..vím nic hrozného, ale kdyz je to 15x za noc tsk je to už otravné. Myslím si že kdyby spal sám tolik by se nebudil a měl by kvalitnější spanek ale z druhé strany chci ještě rok kojit takže stejně by pak koncil asi u mě, jde mi hl o malého at on se dobře vyspí no
@michaela666 to jsem dělala taky ze začátku 🤣 ale náš synsi uměl vždy udělat místo a když se mu něco nelíbí tak vrčí
@martinatd zhruba v tom věku můj syn také měl takové období, kdy musel spát s prsem v puse, jinak se okamžitě vzbudil, a nemohla jsem se ani pohnout. Ani já takto nedokážu spát, takže jsem byla naprostá zombie. Vždycky, když to bylo nejhorší, tak jsem za pár dní objevila nový zub. Bohužel se to občas vrací i bez zubů, obecně spí velmi špatně... Držím palce 😔
malá spí od narození ve své postýlce, vždy ji ale hodinu uspávám po kojení a pak spí dlouho, když má růstový spurt, tak je to vše bezradný a spím s ní na gauči, což nesnáším, ale aspoň vydrží...jinak když spurt není, tak někdy usne do půl hodiny, což je super 🙂 ale nejradši má postýlku a nebo houpátko, ale v něm dlouho nevydrží 🙂 Jinak malé je 5 týdnů a zrovna procházíme už 3. den růstovým spurtem a včera byla vzhůru 15 h, šílený... Prostě když spát nechce, tak ji neuspí nic a do 5 min se zase probudí...Běžně bývá přes den vzhůru nebo k večeru tak 4-6 h...Kamarádka si oblíbila hojdák na uspávání, ale ten nemám vyzkoušený. Jinak jak teď díky spurtu spíme na gauči, tak se malá furt vrtí, naklání, ale asi spí, ale spokojená mi moc nepřijde, v postýlce je krásně tuhá...
@martinatd ja mám 2m holčičku a spí v posteli, furt se odhodlavam odložit do postylky a přesně jak se tu píše, budu zkoušet přes den a pak prejdem i na noc..
tak ho vyzkousej nechat spat ve vlastni postylce a zjistis, zda vam to vyhovuje vic... u nas doma spolecne spani detem ani me nevyhovuje, proste se rusime navzajem...