Zdravím dámy,
V rodině vedem debatu, že jsem udělala chybu, když jsem si malou naučila spát v jedné posteli semnou. Spím s dcerou (nyní rok a půl) od roku v jejím pokojíčku v její posteli, vždy ji uspim a jdu se třeba večer ještě koukat vedle na tv. Jakmile ale zjistí, že tam nejsem, sedne si na postel a začne plakat, když k ní přijdu, lehnu a obejmu ji, do 5 minut spí. V noci kolikrát se ke mě namačkne nebo stačí, když mě nahmata. Vyroste z toho nebo jsem si na sebe upletla bič? Nevadí mi s ní spát, mě osobně to neomezuje, ale příteli to občas vadí a někteří členové rodiny naráží, že už se jí nezbavím. Máte zkušenost?
@kubesovaadelka vyroste z toho, je každé dítě v jiném věku. Syn 7 let je s námi v posteli furt. 😃
@ele_nka jeee to jsem ráda že nejsme sami s kým spí v posteli 7 leté dítě 😁😁
To byla jediná věc co jsem řekla že nechci . Kluci mají své postele ,když chcou přijdou s madrací a sí třeba s náma nějaký den na zemi . To jen tak neodnaučíte ,hold to obrečí bud ted nebo později . Příteli se nedivím ,mě by to vadilo že leží jinde
Vyrastie z toho 😂 do dospelosti sa to určite naučí ale tak v okoli co poznam rodičov ktorý tak naucili deti tak deti v priemere odišli z ich spoločnej postele okolo 7-8 rokoch 🙈 ale tak každé dieťa je ine...
Tak vyroste u toho určitě ale nedivím se manželovi že mu to vadí
@kubesovaadelka Vyroste...mě malý neusne nijak jinak než v kočárku. Přes den přesun do postýlky neexistuje, na noc se to zatím daří. Je mu rok a 2 měsíce. Takže jim řekněte že budete raději spát takhle, než se bát že Vám odněkud vypadne 😀
Máme tříletou a spí s námi v posteli pořád. Kecy posloucháme občas taky, ale naštěstí mně ani manželovi to nevadí, takže v pohodě 😁. Počítám s tím, že brzy přibyde i náš momentálně sedmiměsíční syn, zatím spí v košíku vedle postele. Pro jistotu jsme po narození malého koupili i větší postel, abychom se vešli všichni a nemačkali se, nejlepší nápad 😄👍
Naše 7 léta taky spí s náma a ať si každý říká co chce....u nás moc keců nebylo, protože tchánovci zájem nikdy neměli a naší bydlí daleko....
@kubesovaadelka tak určitě z toho vyroste, jen je otázka za jak dlouhou😀. A nebo to bude muset jít maličko na sílu, ale na to je za mne ještě malá. Každopádně toto je věc, co bych fakt nikdy nechtěla. Neumím si představit to takto dělat. Když nejsi doma tak to děláte jak?
@ivkasolavova nemusi to obrecet nikdy...staci pockat, az dite dozraje.
@kubesovaadelka kolik kluků dojde za rodiči si lehnout v noci do ložnice i v páté, šesté třídě (vím od rodičů, pracuji jako učitelka). Nedokážu si představit, jaké to musí být pro dítě, které chce být s rodiči a je mu to zakazováno (myšleno pro opravdu malé děti, např. školkový věk)
@ivkasolavova tak aspoň, že k vám nemusí stěhovat celou svoji postel
@kubesovaadelka vyroste z toho. Stejně jsem to měla se starší dcerou, cca ve 4 letech spavala už sama. Teď spím s mladší dcerou rok a půl, užívám si to spát vedle ní, protože vím, že taky z toho vyroste 🙂
Vyroste z toho. 🙂 Pokud to nevadí tobě a dcera to potřebuje, tak je to v pořádku. Mě teda společné spaní vadí, mě v té posteli vadí i chlap. 😀 ale dcera to potřebovala první tři měsíce nonstop a pak až skoro do roku občas. Takže jsem trpěla. 😀 a kdyby jste spali všichni i s přítelem? Nebo nějaký kompromis? Jinak na rodinu se vykasli úplně
@kubesovaadelka a co konkrétně vadí příteli?
@kubesovaadelka s námi spí obě děti. 😀 Starší má svou postel, někdy si sama řekne, že chce spát v pokojíčku, může si vybrat. Mladší spí první část v postýlce u postele a pak se taky sune k nám. Nám se to popravdě i líbí. Holky si v noci poňucháme, ráno nás budí s úsměvem a je to takové hezké. Hlavně, ta která zrovna vstává první, jde hned mordovat druhou, je to fakt prča, jak se budou navzájem. Když mě to už štve, tak je prostě vykopnu do pokojíčku a malou do postýlky a rozvalíme se bez dětí. Předpokládám, že do puberty tam s námi nebudou 🤣
@kubesovaadelka u první dcery jsem byla přísná a ta spala ve své postýlce, druhá dcera už občas spala s námi a do teď každou noc chodí k nám (3,5 roku), nejmladšího syna uspím u něho v postýlce a v noci ho přesunu k nám do postele, jinak neusne. Já spím pod peřinou se synem a manžel s dcerou. Občas ještě syna kojím, takže proto takto. Starší dcera k nám moc nechodí a teď mě zpětně mrzí, že jsem na ní byla tak přísná. Takže buďte v klidu, vyroste z toho 😉 a užívejte si mazlení 😀.
Ja som mala prirazenu detsku postielku k nasej posteli. Dcera tak spavala s nami cca do 2.5 roku a potom povedala, ze chce za segrou do pokojiku. Takze odhodlala sa sama a bez natlaku. Teraz ma 3,5 roku a obcas v noci ked pride za nami lahne zase do tej prirazenej postielky ☺️
@mdch91 tak záleží jestli manžel počká
@alice180 v zimě i na postel přijde,na zemi je nenechám spát ,táhne ze zemi
@ivkasolavova jako chápu správně, že chtějí spát s vámi, tak jim přestěhujete postele do ložnice ? Místo, aby si vlezli k vám ?
@kubesovaadelka když je partner na noční, děti spí se mnou. Syn 3 roky, dcera bude mít v srpnu 11 😁 když je doma, spí v pokoji, ale spolu 😁
My spali až do synových 3 let spolu. Manžel, vedle něj já a na kraji syn. Dali jsme tam zábranu, aby nespadl. A byli jsme spokojení. Moc nechápu, co je za problém. Sex v noci v posteli je stejně nuda a nám to naopak vyhovovalo. Syna jsme lifrovali až ve chvíli, kdy sám souhlasil, že chce víc místa, po tom 3 roce Je mu 6, občas za námi přijde a spíš nám to chybí🙂 žádný problém v tom nevidím, navíc - co je komu do toho...my to ani s nikým nerozebírali, to je snad na nás, jak to chceme mít.
@alice180 ano,přeneseme postele vedle naších z každé strany máme jednoho z kluku a pár dní spí s náma pak jdou zas do pokojíčka , když má manžel noční tak klasika spí semnou obá
@blondynka400 jsem doma nonstop s dcerou, když už potřebuji k lékaři, tak si to naplánuji tak, že je čerstvě po odpoledním spánku aby nebyla protivná a přítel pohlídal. Nehnu se jinak od ní
@kubesovaadelka vyroste, až dosytí svou potřebu, zvládne i sama.