Ahoj holky, nemáte někdo podobnou zkušenost?
Malá 6 týdnu každý večer má problém se spaním, v půl 8 je vykoupana,napapana a usne až okolo 24:00...mezitím se mi ji podaří uspat ale vždy po 5 minutách je vzhůru, přitom jde vidět že je unavená a chce spát...už si nevím rady ..je to tak každý den..
@ladyhacek zkoušela jsem to i dřív že šla spát ale prostě odbije osmá a konec..spát prostě nebude..pak samozřejmě už je i pretazena z toho..
@barunka2020 neboj přejde to, naše první tphle měla... Akorát mě krásně usnula v osm hodin a v deset nejdyl půl jedenácté vzhůru a řev, řev a řev do dvou do rána.. Kolem druhého měsíce se to ustalilo... A byl klid.
@barunka2020 buď ráda že je to jen to večerní, ja mam problém i s denním uspavanim, většinou trvá min hodinu 🤦♀️😅může být hůř 😏
@ajja87 Dnes mi říkala kamarádka že to měli stejně a že to přejde, tak super.. ta představa že tady denně chodím spát o půlnoci je strašná 😁😁
@barunka2020 není přetažená?? Já teda u staršího měnila časy podle jeho potřeb. Bylo i období ( když byl miminko) že koupat 17h, nakojit a v 18h spal, budil se přesně po 3h na kojení