Špatné sny?

alex97
1. led 2022

Ahoj.
Šťastný Nový rok pro všechny.
Maminky mám 3m holčičku..A každý spánek doprovází pláč (jekot) který trvá sotva 10vteřin.U jekotu spi ..Asi špatné sny..Nevíte jak tomu předejít? Vždy se leknu 😴
Děkuji

emillyhk
1. led 2022

@alex97 Syn (11m) to dělá taky. Prostě ze spaní zabrečí nebo zakřičí. Častěji to dělá, když má za sebou zajímavý den (návštěva, něco se naučil, apod.) 🤷‍♀️

biciklissie
1. led 2022

Taky mám trimesicni miminko. A u nás to asi znamena, že ho ve spánku zaboli bříško. Protože většinou to dělá, když prdi.

merope
1. led 2022

Mě takto řvával i půl hodiny a nešel vzbudit (už jako o maličko starší). Začla jsem dávat pyridoxin na dozrání nervové soustavy a až nedávno zjistila, že podobný efekt měla omega-3, kterou jsem mu taky dávala vydatně.

Jinak u takto malých miminek to je typicky tehdy, kdy mají přes den moc podnětů. Předchází tomu klidný režim, pohoda. Takže teď jak jsou Vánoce, návštěvy, cestování, tak tam to je docela přirozené, že se to bude dít.

alex97
autor
1. led 2022

Všem moc děkuji..Jo Vánoce jsou pro nás hodně náročné než to vše navštívíme.. 😳 Zítra máme poslední 😳

lidija1234
2. led 2022

@alex97 mě doktorka řekla že se takhle malým mimcum můžou zdát sny z prenatálního období a proto pláčou. Malý mě to dělá taky,teď občas chytne i záchvat smichu ze spaní tak to je ta lepší možnost😊😊

angienessi
4. led 2022

My mame 3m a 3tydny a deje se nam to take. Prijde mi,ze se deje casteji,kdyz mame rusny den. Je to takova zvedavice,vse ji zajima a nekdy uz je toho na ni moc. Kazdopadne urcite nebudim,vzdy je to jen chvilku,treba jen pohladim a je klid.