Špatně nastřelená náušnice u miminka. Co byste dělali vy?

michajla1
28. zář 2023

Zdravím, ve středu jsme nechali nastřelit u Dr naušničky mojí slečně. Doma večer jsem si všimla že má každé ouško jinak. Teď je svátek a k Dr budu moct zavolat v pátek. Nevím jestli jí tu jednu naušničku nemám vyndat dokud je to čerstvé, aby to rychleji zarostlo. Nebo to mám nechat být? Jsem detailista, nechci aby jí to pak nějak vadilo až vysroste. Co by jste dělali vy? Prosím o rady, názor.
Já osobně bych to chtěla mít píchlé aspoň stejnoměrně. Každopádně jí nechci nechávat zase ubližovat, brečela už jen když dělala doktorka fixou tečku.
Ale podle mého to má dost špatně píchlé. Mám to nechat přepíchnout?

slecnami
28. zář 2023

No, křivě to má... 😕 Nevím, odkud jste, ale v Praze je salón Hany a paní se myslím věnuje i tomuto, zavolala bych tam... Držím pěsti 🍀🙏

sinicka
28. zář 2023

Vyndala bych tu na fotce vlevo. Ihned.. Měla jsem to jako novorozenec přesně takhle pichlé. Moje máti to obrečela, ale nevyndala. Dodnes mi to nezarostlo, mám tam další 3 dírky.. raději přepíchnout klidně až za pár týdnů..

ada22
28. zář 2023

Asi bych tu náušnici vlevo vyndala a nechala časem přestřelit. Je dost křivě.

tereza0111
28. zář 2023

kdyby to bylo trochu, tak bych to nechala byt, ale tohle je fakt hodne. Vyndat, miminku to zaroste rychle.

michajla1
autor
28. zář 2023

@sinicka co mám dělat když nám to nejde vyndat?

30bar
28. zář 2023

@michajla1 musis asi trochu silneji zatahnout. Je tam pojistka tak to jde hur. Co jineho bys chtela delat? Proste bud to musis silou vyndat nebo nechat tak. Dříve ci pozdeji ji je stejně budes muset sundat.

holubinka
28. zář 2023

Krásné naušničky. Určitě bych to nechala předělat, ta vlevo je úplně mimo, to by mi hrozně vadilo. Dceři doktorka taky udělala tečky nesouměrně, naštěstí jsme si toho všimli a jednu si sami předělali. Neřekla bych, že je to zas takové ubližování, spíš se lekne, než že by to tolik bolelo. Myslím, že ta nesouměrnost by ji v budoucnu trápila víc.

andreacantu
28. zář 2023

@michajla1 poradne zatahnout a urvat. Ty nastrelovaci drzi jak zidlvska vira. Musela jsem to male servat a to uz to mela nekolik mesicu a porad to bylo na poradnou silu. Myslela jsme ze ji to utrhne ousko.