Holky poraďte noční režim u 11 měsíčního dítěte..v noci se poslední dobou pořád budí říkám že to budou zoubky ale nevím..hodně slyším že by už měl mít nějaký režim...už jsem se nejakou dobu v noci nevyspala ...u prvního syna to vůbec neznám..jde mi to aby už konečně spal celou noc nebo se pořád nebudil ..dekuji
@pavelfilip2511 malá mi nespí celou noc ani v 1,5 roce, kojím na uspani jen kolem oběda už. Režim jakž takž máme a stejně sebou kolikrát mele..
@pavelfilip2511 syn se mi začal budit kolem 15 měsíce. Dle chování zřejmě noční děsy. Byl neodlozitelny, neutisitelny,vzteklý. Když usnul, tak jedině u nás v posteli a mě na hrudi,musela jsem hlidat, aby nesklouzl,jinak byl vzhůru. Pomohl čaj od Leros Klidné sny. Od té doby spí tak,jako na začátku (byl spací od narození) nyní se v noci probere zcela výjimečně a to mu lezou pětky (kvůli nim nechce spíš jíst)a to stačí si lehnout k němu a do hodiny jsem buď zpět v posteli,nebo do rána spím s ním a to jsme všichni ve stejné místnosti
Dcera cca prvního půl roku spala celou noc, teď je ji 14eaocu a budi se v noci tak jednou až dvakrát, přes den spí jednou hodinu až dvě
Mě hodne s nastavením režimu a pochopením spánku u dětí pomohly holky z https://www.mimispanek.cz/ koupila jsem si jejich příručky a malá má 3,5 mesíce a spí mi celou noc a usiná cca 5 minut sama v postýlce, ale i kdyby sis nechtela kupovat ebooky maji intagramový profil a tam často dost věcí rozebírají 🙂 hodně stestí
Jsem hodně zásadová, takže jsem u obou dcer od narození nastavovala rituály, od roku pak skrze spaní a uspávání. První je spáč a od roku spala celou noc. Druhá má lehké spaní a ještě po druhém roce se budila skrze zuby. Teď má 3,3r a občas dojde, že se bojí (nastupuje fáze snů a děsů). Chápu, že zoufalství z nevyspání je velké, ale chce to vydržet. Btw. sousedky syn se budí každou noc do teď (má 4,5 roku 🤷🏻♀️), takže na kvalitní spánek stále čeká 🙈
Mým dětem se nějaký pravidelný "rezim" v tomhle věku už asi vytvořil, ale zuby s tim potom zamával hodně. Ale o spani celou noc jsem si mohla nechat jenom zdat. Dokud byli kojeni, pořád se budili, I když třeba jen párkrát za noc.