Spaní miminka. Jak to vymyslet, aby se tak nepotilo?

kana11
23. únor 2021

Malá má 2 měsíce.. Spi v zavinovačce, ale strašně se potí a to spí jen v bodycku a bez ponožek... Vždy ji vytáhnu a je celá spocena.. V pokoji máme 18-19°
Kdyz ji dám do psacího pytle tak je za hodinu vzhůru.. Potřebuje být svázaná jak v zavinovačce.. Nevíte jak jinak vymyslet aby mohla spát bez zavinovačky a nepotila tolik?

ema90
23. únor 2021

@kana11 Zavinovacka je perova? Tohle resila kamaradka minuly tyden zrovna.
Malej byl furt zpocenej, tak objednala slabsi zavinovacku, ne perovou, a uz pry dobry.

Tak jen tohle me napadlo.

tiki
24. únor 2021

Zkus zavinovačku z merinovlny.

mariegroth
24. únor 2021

Nezapomen, ze prehrati je velky faktor rizika SIDS. Rozhodne bych tedy vymyslela jinou zavinovacku. Ja pouzivala swaddle me. Jinak ono je to tezky, protoze to svazani ji pomuze s lekacim reflexem, ale zaroven se ze zavinovacky spatne odnaucuje (obecne receno).

jjasmina
24. únor 2021

A musí spát v zavinovacce? Mě od 2 měsíců spala v pyzamku a pod perinou

leniczka23
24. únor 2021

Kup swaddleme zavinovačku, je slaboučka a dokonce jsou vyndat nožičky že může mít fakt jen svázané ručičky. Měla jsem letního prcka a luxus.

matovamama
24. únor 2021

Zkusila bych jí zavinout do obyčejné plenky (na internetu bude určitě návod - pevné zavinování). U nás to pomáhalo, měl pocit ztísněnosti, ale nebylo mu vedro. Přikryla jsem mu pak jen nožičky.

kana11
autor
24. únor 2021

@jjasmina musí, protože když má venku ruce tak dělá nějakou aktivitu a buď neusne nebo je za chvíli vzhůru

keksik002
25. únor 2021

@kana11 kamaradka malou balila do velke hadrove pliny, ucel to splnilo.. Byla zavinuta jak potrebovala ale protoze plina je tenka a bavlnena tak se nespotila.