Někdo radí, že čím víc spí dítě přes den, tím líp spí v noci. Někdo zase, čím víc spí přes den, tím míň v noci :( Nevím. Syn mi přes den nechtěl spát, furt křičel. Zjistila jsem, že byl unavený a chtěl spát. Poslední týden mi přes den začal usínat u prsa, včera mi 3x za den usnul na 2 hodiny...... ale v noci to je očistec!! Dřív spinkal cca po 3-4 hodinových blocích, krmila jsem zhruba 1-2x za noc (kojím), teď vstávačka klidně po hodině, takže i 5x za noc :( Mám začít dávat příkrm na večer? Pomůže to?
Jak to má váš prcek? Nám aktuálně 3,5měsíce.
@nugetka20 tohle bude růstový spurt 😉
s příkrmem nezačínejte, může se tím narušit kojení
kromě toho to může zhoršit i případné potíže s bříškem... a není bohužel zaručeno, že to pomůže
vydržte v klidu, odpočívejte co nejvíc přes den když spí syn 😉
trvá to většinou pár dní, týden, max. dva... na tu chvíli některé věci co "nehoří", prostě počkají... tohle je důležité období, na prvním místě jste Vy a dítě 😉
@lucinkaxxx Právě že minulý týden spinkal i 5-6 hodin v kuse, pak třeba ještě po 2 hodinách dospal noc, což bylo fajn. Ale teda přes den jen tak po půlhodinkách. Teď mi sice spí ve dne, ale noc je mizerná. Navíc v noci hodně prdí, je neklidný.... :(
@nugetka20 pokud častěji pije, tak může mít i více nadýmání...
jinak to co popisujete je růstový spurt...
Ja bych to videla na rustovy spurt. Pokud prcek normalne pribira,tak bych zatim prikrmy nedavala a zkusila vydrzet. Syn mel taky takove vykyvy,ze nekdy spal krasne,pak uz celou noc a po case se zacal zase v noci budit na kojeni.