Ahojte mám dotaz. Syn 8 M se mi teď učí spinkat na bříšku. Už to trvá několik dní a je to čím dál horší. Při otáčení se totiž budi a fnuka..musím ho neustále otáčet zpět. Párkrát jsem ho už nacapala jak na bříšku spí, tak jsem si myslela že už to bude lepší ale dnes se budil i 3x za hodinu. Jak dlouho to může trvat m🙈a jak jste to řešili když jste měli postýlku bez bočnice... někdy jak se válí sem a tam ho najdu mezi mou a jeho postýlkou a upřímně se trosku bojim jak ho ještě můžu najít, sice se od něj vždy vzdalim ale už jednou jsem ho našla málem zaboreneho hlavou v perine. Děkuji
@katule1990 no , můj se to právě ještě nenaučil, tak mě zajímá jak dlouho to fnukani a buzení se může trvat 😔 nespím víc jak hodinu v kuse a možná ani to ne..takže bych byla ráda kdyby to bylo už za námi 🙈
Nějak nevidím problém 🙂 .. Na břiše se spát naučí, jestli to bude trvat ještě pár dní nebo týdnů, to nikdo neodhadne. Postýlku bez bočnice přiraženou k naší posteli jsme měli na obě děti a máme připravenou na třetí. Děti spaly většinu noci spíš u mě než v postýlce, ale čemu to vadí? A v 8 měsících bych hlavu v peřině taky neřešila, snad už ji umí zvednout, ne? 🙂
@martinatd Myslela jsem to tak, že kdyby nemohl dýchat, tak tu hlavičku otoči. Nechala bych ho na bříšku, když je mu to tak pohodlný, třeba se bude pak míň budit.
v 8 mes jsem to už neřešila, hlavu zvednout určitě umí nebo by umět určitě měl
@martinatd Moje dítě se teď taky naučilo spát na břiše a neřešim to. Myslím, že takhle velký dítě, co už dávno otočí hlavu, jak potřebuje, se neudusí. V postýlce bez bočnice mám hnízdečko, takže z toho pohybem ve spánku nevyleze. Z naší postele už mi takhle jednou spadl.