Spánek mimčo a starší. Někdo podobně?

11. lis 2024

Ahojki, je tu nekdo kdo mel podobnou situaci? Žere mé svedomi 😭🤦‍♀️mám mimco které spí jen name v nositku, dává skoro porad jen 30 minut a tu dobu má spánek opravdu lehky. Starší si ale neumí hrát Sam..spíš prudi a mimco budi... Má tedy na tu dobu pustene pohádky 🤦‍♀️🤦‍♀️ mimco spí 3-4x za den... Vždy jsme šli ven ale ted v tom hnusu který u nás je se to nedá... Mám tedy výčitky že cuci na tv.. Ted nechodí ani do školky, potrebuji naockovat mimco a starsi furt tahal nemoce.. Je tu nekdo, kdo to tak neresi, tu TV a povzbudi mé at to tolik neresim? Manžel mi nestaci😅🤦‍♀️ jinak se staršímu samozrejme venujeme jak to jen jde...

hvezdicka09
11. lis 2024

Měla jsem to tak taky a výčitky jsem neměla a nemám. Jsem jen clovek. Co mam asi dělat jiného když kojenec spí jen v nositku a starší jinde než u TV nevydrží nerušit? Je to jen období, verim ze jsem tím staršímu nijak neublížila.

autor
11. lis 2024

@hvezdicka09 dekuji ❤️ Asi jsme jediné, ale i ten jediný komentar pomohl 🙏❤️

hvezdicka09
11. lis 2024

Věř mi, jedine určitě nejsme 😊

ele_nka
11. lis 2024

Rozhodně nejsi jediná, měla jsem ro stejně. Dítěti je teď 8 a nijak ho to nepoznamenalo. 😉

alice180
11. lis 2024

Taky to tak dělám..

petrane
11. lis 2024

Ja to taky tak delala a dělám doteď..teď se ta TV moc řeší a ja ji teda taky resim😁🙈
Ale rikam si,ze my jsme se taky hodně dívali a blba nejsem😁

autor
12. lis 2024

Všem dekuji,, ulevily jste mi.. Čeká nás dlouhé období bez manžela a mela jsem kvuli tomu velké výčitky. Vím ale že je to jen obdobi a brzy se zmeni 🙏moc dekuji ❤️❤️